Hej!
Glad, överpresterande student som alltid tar på sig mer ansvar.
Har två jobb vid sidan av studierna och lever i 110.
På ytan är det så jävla bra men det är det ju inte. Inte egentligen.
Jag mår fördjävligt och jag dricker alldeles alldeles för mycket. Minns inte när jag var nykter en hel vecka längre.

Jag hatar det. Jag vill inte mer. Självförakt och studierna börjar ta stryk över mitt beteende/beroende nu. Relationen med mannen börjar ta stryk, jag isolerar mig mer från vänner. Har slutat att träna för jag är ju antingen full eller bakis. Gått upp mer än 10 kg sedan i somras och jag ser sliten ut.
Jag känner mig sliten.
Jag känner mig trasig och tom.

Så många relationer, beslut och vägval jag onyktert valt. Men det har inte bara varit skit. Väldigt många roliga minnen, härliga vänner och goda drinkar i diverse länder har jag hunnit med med åren. Ibland kan jag dricka "normalt" men oftast inte.
Jag tror man kan kalla mig för periodare, om man nu vill sätta stämpel på det.
Förälskad i alkohol vid första ögonkastet. För det är ju det där, oavsett hur dåligt och farligt och knäpp jag blir av alkoholen så förlåter jag alltid den och dricker igen. För att när jag är berusad så är allt så lätt. Men det är ju oxå en lögn nu när jag skriver det, "lätt". De värsta scenarierna och händelserna jag varit med om är just när jag varit full. När den gnutta självbevarelse och överlevnad försvunnit, när det svåra blir dubbel så svårt. De gånger jag känt att livet inte är min kopp te längre. Då har jag varit berusad. Så att allt blir lätt, det är en lögn. För mig själv.

Jag behöver bli nykter, jag vill vara nykter. Hur fan gör man det?
Vem är jag, när jag är nykter en längre period?
Här kommer jag skriva ut allt, naket och anonymt.
Min resa ur den farliga dansen.

Mvh
Studenten

För jag fyller år idag! :)

Igår var ett konstigt dygn men fick in en till tenta, idag blir det massor av plugg och tvättstuga. I morgon opponering och på fredag är det tenta.
Trött är jag, trött som tusan. Fick ingen sömn alls förra dygnet, noll nada. Länge sedan min kropp inte tilllät mig att sova. Men men, nästa vecka blir lättare. Nu är jag mitt i stormens öga. Det går över snart igen. Hipp hipp hurra! För jag fyller år idag ;)

Kram på er!

Leverjag

Bra att du ser att det är en period. Snart får du vila och njuta av dina framgångar. Känna dig riktigt stolt över allt du klarat på flera plan!

Kramar ❤️

6 tentor på 2 veckor. Jag fick in dem, varenda en. Jag skrev salstentan. Jag gjorde precis allt som krävdes av mig. Herre jävla Gud.

Kram på er!

Jag ramlade in i döden.
Legat apatisk på soffan i några dagar. Druckit alldeles för mycket vin på kvällar med vänner. Sett många många filmer. Sovit massor.
Återhämtat mig? Njae.
Druckit destruktivt? Njae. Kanske. Tänk att man startar om datorn, ungefär så har det känts.

Nu är jag hemma från studentlägenheten/studentlivet och väljer att chilla med vinet. Hur går det för er?

bamsemegakramar ?!

Inte jätte ljust eller nyktert, men inte heller misär. Nån typ av ickemedvetet medvetande. Jag vet om att det jag gör inte är bra, men jag skiter lite i det. Kanske är a som fått ett fäste igen. Eller så är det jag som bortförklarar det. Jag vet inte.
Färgerna hos mig (just nu) blir lite klarare, jag blir lite snyggare och livet är lite roligare när jag är onykter. Så det är status.

Skönt att det är ljust hos dig! ☀️
Jag kommer tillbaka när jag trillar av balansgången. Antagligen.

Kram!

Nu är även jag här :)
Nu blir det helnyktert ett tag igen för mig, vila levern och sinnet.
Midsommar var skitroligt med goda vänner och familj.
Hoppas ni hade en fin midsommar oxå.

Kram!

Ja, nu har jag nog landat. Har fummlat runt i 2 veckor efter skolavslutningen. Kan inte förklara det beteendet, vet inte riktigt varför jag drack så mycket igen eller lixom sket i mitt välmående. Behövde nog fucka ur lite. Finns säkert 1000 andra sätt att fucka ur på mer hälsosamt. Men nu blev det så, misstänker att det är ett inbetingad beteende, lätt att trilla tillbaka i. Lätt att vara ansvarslös.
Idag känns annorlunda, nu när jag bestämt mig igen. Ligger fortfarande i sängen under mjuka filtar och dricker kaffe medans Nyhetsmorgon är på i bakgrunden. Idag har jag inga måsten. Inget planerat. Det är så annorlunda mot vad jag är van vid. Det är skönt ❤️

Tänkte våga gå till gymmet idag, och sen en vända på stan. Behöver köpa en ny ögonskuggeborste. Glömde min på landet. Så nu vet ni det ;)

Kram på er!

Jag har en ny borste idag. Har nya ansiktskrämer oxå och en ny hudloation. Massa godsaker! Lyxade till det rejält igår. Funderar på att köpa mig en ny bok idag, hoppas på att få lägga mig vid vatten och läsa snart. Om vädret tillåter.

Ligger även idag med en kopp kaffe i sängen. Funderar på om inte detta kan bli en ny rutin. ?
Det blev gym igår, fantastiskt skönt. Ska ner idag igen å köra :)
Kul!

Kram :)

Misstänker en förkylning på ingång. Lite sträv i halsen och lite täppt i näsan. Så jag skippar gym idag. På tal om gym, gissa vem som anmält sig till en pt och kostrådgivare? JAG ?
Dags att plugga min kropp, mitt behov och min träning. Dags att lära sig balans. Jag är ohyggligt trött på att fumla själv. Trött på viktuppgång/viktnedgång. Jag vill bli stark. Jag vill hitta balansen, rutinen, kosten.
Ska bli väldigt kul faktiskt.

Kram!

Det måste vara en förkylning på g. Det brukar ju komma när man stressar ner. Idag är jag ledig och i helgen blir det jobb. Sen en till ledig semestervecka. Vill egentligen inte jobba i morgon eller på söndag, men det är för bra pengar. Och jag har noll kvar på mitt konto till 25aug. Livet som student. Men det är okej.

Köpte en ny bok igår "Det är inte jag det är du" den verkar rolig. Skulle ligga i samma genre som En dag. Och den boken tycker jag om. Någon som läst dem?

Kram!

Jag med, lite därför jag valde den. Men den verkar bra i sig själv oxå :) fick inte tiden att räcka till att börja läsa idag, men nästa vecka så!
Kram

Kollektivtroman me gusta :D
Det kör vi på vilja!

Hua vad svårt det är att vakna tidigt btw. Försökt att komma upp i en kvart nu, räknar minuter till bussen innan jobb. Vill inte resa mig från sängens varma, mjuka vrå. Vill inte jobba. Det kommer vara så himla varmt i butiken. Ser fram i mot ikväll då jag å mannen ska fira livet med god mat på resturang. Hoppas ni får en fin fin lördag allés.

Kram!

Hahahahhaha!!!
Jag dör! ❤️❤️❤️❤️

Ser ju redan nu vem som kommer få skriva mest i boken. Jo jo!
Hoppas du oxå får en fab dag idag vilja. Bamsekram

Idag ska jag ta mig modet och orken att gå ner till det lokala vattenhålet. Vaknade precis och hade svitsvårt att somna i natt. Får ofta nattatankar om framtiden, om barn, hus, jobb, lån och graviditeter. En termin kvar nu och sen kommer mitt liv förändras radikalt. Hur vet man att man är redo? Jo absolut att jag har gift mig med mannen, men resten? Kommer det om ett bonuspaket i giftemål? Anyhow... Upp ur sängen nu, dags att koka lite kaffe och smörja in sig med spf. Kram på er!

Nyhetsmorgon och kaffe i sängen ❤️ Känner mig mör i kroppen efter veckans träningspass. Har sjuk träningsvärk i magen, kan typ inte skratta ?
Haft en öl och en cider i kylen i snart en vecka utan att "behöva" dricka upp dem. Det känns jätte skönt. Nej nu måste jag smörjanin mig med spf, ses kanske på stranden ;)

Kram!