Så bra att du kan göra skillnad, här och i det civila livet. Att kunna ta sina nya erfarenheter och använda dem, bli viktig för andra, också det precis som här.
När jag läser det du skriver tänker jag att vi är en liten armé med uppdrag, medvetet eller omedvetet men på de sätt vi kan påverkar vi vår omgivning.
Kan knappt hålla mig från att explodera i mallighet inför du-vet-vad men jag gör det till imorrn iaf ?
Kram ?

Tack Se klart? Och Andrahalvlek, gött kämpat i dag med bergsbestigningen.? Jag måste tyvärr sova nu, är svintrött efter en 14- timmars arbetsdag, och ska upp kl 05:25 i morgon. Men kl 15.00 börjar min seeeeemmmmeeessster!
Men det är datumet som är viktigast av allt.

Natti-natti,????

Sexfaldigt hurra för dig idag! Som du ska njuta extra mycket av att gå på semester just idag ? Och fira med lite artsök kanske.

Eller fira med oss här på forumet. Läsa och skriva lite extra mycket, även om du är väldigt flitig varje dag i princip.

Jag uppskattar verkligen den vänskap vi har utvecklat här på forumet. Du har en fingertoppskänsla för att läsa mellan raderna i mina inlägg och fånga upp ”skavet” - och du frågar om det! Du bangar inte för att skriva ”stopp, hallå, hur tänker du nu?”

Samtidigt som din omtanke är så genuin och tydlig att jag blir helt varm inombords. Du betyder så mycket för så många här på forumet, och för mig.

Det är en ynnest att få göra den här nyktra resan hand i hand med dig, Se Klart och många andra ? Som syskon i en dysfunktionell familj tar vi oss igenom det här tillsammans.

Kram ?

Fibblan

Och till en nyktert liv med alla de tusen fördelar som följer på det ?! Stort som smått! Så glad för din skull, att du nått denna milstolpe idag❣️??!
Ha en fortsatt fin dag!
Kramar!
/Fibblan ?.

Fortfarande ganska trött och seg i morse efter för mina mått mätt en tuff arbetsdag i går. En ovanligt hektiskt dag på jobbet i dag också. Ösregn och halv storm råder utanför mitt fönster. När jag kom hem möttes jag av en rastlös och sur fru som har varit ledig hela veckan men har ” inget kul” att göra pga vädret och Corona.
Jag tror det är alkoholdjävulen som desperat försöker angripa mig. Men det är lönlöst, jag har gått med ett leende på läpparna hela dagen och gör det fortfarande. Inget kan få mig att börja dricka. Jag har inte druckit en droppe alkohol på ett halvår, och kommer inte dricka en droppe alkohol någonsin mer i resten av mitt liv. Så enkelt är det.

P.s Tack för grattis!? Ska läsa och skriva mer här på forumet under kvällen, men nu ska jag snart äta en stor räkmacka som frugan enligt tradition fixar till mig varje år när jag har gått på semester.?

Kram

Jäkligt bra jobbat!!??..Så gott att även få mumsa på världens godaste macka, som frugan gjort åt dig?..Och ha nu en underbar semester, trots att regnet piskar mot rutan..Efter regn kommer solsken..Varm kram?

Ja, vad gör väl ett regnoväder när solen skiner inifrån. Grattis till semester, grattis till ett helt f****ng halvår! ????.
Så himla glad för dig, Torn. Sån hjälp du är för mig och på något vis en skyddande arm över axlarna, det känns tryggt att du är här, ödmjuk och glad att vi delar avrese-biljett.
Njut av din kväll, allt du kan. Och av allt liv som kommer. Minns nån filosof som sa att vi skulle vända på begreppet ”tiden går”, som att den går ifrån oss. Och istället tänka att den kommer. Känns väldigt rätt en sån här dag! Världens varmaste kram kommer här! ??

Åh vad härligt! Jättestort GRATTIS till vartenda en av dina nyktra dagar?? Så himla gött. Himla härligt gäng här❤
Vad mumsigt med räkmacka?
Kram

April

Till sex månader och en dag???!! Och räkmacka lät gott, det var länge sen??!!

Till sex månader och lusten att fortsätta framåt nykter! Jag hittar mycket inspiration i din tråd!

Tack för grattis! Har inlett semestern i dag med att bara ta det lugnt. Lite småfixande, en tupplur osv. Gott nog. Visst, vädret kunde vara bättre men wtf, inget att hetsa upp sig över, det går inte att påverka.? Det finns ett ordspråk som lyder: Faller regn, stiger lax. Så jag funderar på att ta en fisketur här på hemmaplan i veckan. Har fått en lax på över 13 kg där för några år sedan. Det ska nog gå att få en ännu större... ?

Ha det bra!

Kram

Fibblan

det låter?☺️!
Helt rätt sätt att inleda semestern. Lite småfix och lite vila. Och bra väder för det är det ju iaf?! Jag försöker inte heller låta vädret bekomma mig alltför mycket. Klart man vill ha värme och sol ☀️, men det som inte går att påverka gör man bäst i att inte låta ta någon energi?! Och nu kanske laxen nappar desto bättre dessutom då?! Blir det mycket av det här vädret under min semester, kanske jag får ge mig in i fiske då, med andra ord..?!
Lät som en härlig utmaning du har på G! Över 13kg..✊ God fiskelycka ??!
Kram!
/Fibblan ?.

Sa till min numera nyktra släkting att en ”forumkompis” brukar åka till Hökensås och fiska ibland, för släktingen skulle dit..”Fick han nåt då?” Sa släktingen..Nja sa jag han fiskar olika sorter och prickar av sa jag..Jaha sa släktingen, såna där konstiga fiskar..Men nu kan jag ju berätta om ditt laxfiske med?..Det är så med släktingen också, att när han slutat dricka så börjar han fiska igen..Med sig tar han sina 2 pojkar, som är jätteglada för sin pappas nykterhet..Kram?

Det låter bra att det finns flera som tar med barnen på fiske, i stället för att dricka.? Mitt fiske
har betytt otroligt mycket för mig genom hela livet. Väldigt länge var det inte alls förknippat med alkohol,
men efter ett tag så blev det att jag tog med fler och fler öl ut på fisketurerna. Till slut kunde, eller orkade jag
inte åka ut på fisketurer mera. Mitt konstaterade att alkoholen var viktigare än mitt fiske var en det största
anledningarna till att jag fick nog och slutade dricka.

Jag minns en kompis som var med på en fisketur en gång som utbrast: Varför dricker du öl samtidigt som du fiskar? Då förstör du ju hela meningen med fisket. Väldigt klokt sagt av honom.
Jag är ganska "känd" och respekterad inom sportfisket här i Sverige, tillhör "eliten". Så det är bara en tidsfråga
innan folk kommer veta att jag hänger här, om dom inte redan gör det. (tack vare bla dig miss lyckad?) Men det rör mig inte i ryggen, tvärtom kan det nog inspirera fler inom sportfiskesfären att sluta att dricka.

Förövrigt så vill jag rekommendera alla här att återuppta eller börja utöva sportfiske. Men en liten varning, det kan vara beroendeframkallande.?

Kram

Att det finns ordspråk om fiske.. ingen förväntar mig längre och mitt tjat om att nykter= utveckling stämmer varje dag.
Funderade över det ni skrev ovan; i min värld är vi alla anonyma utanför forumets vägg? Visst stämmer det?
Vi kan såklart berätta om någon ”bekant” eller om hitta- ut-kontroller eller fiske eller vad som.
Men vi säger väl inte att detta är personer från ah-forum?
Jag frågar här eftersom frågan berördes och förlåt Torn för att jag brer ut mig så.
Själv är jag försiktig av olika skäl, ibland är det tråkigt för jag skulle gärna dela mer detaljer men av olika relevanta anledningar är det svårt.
Kram torn, Sorry kanske inte relevant utvikning här!

Se klart, Jag säger inte till någon, att jag eller någon annan hänger här, inte ens min fru vet det ju. Jag är medveten att mitt skrivande om fiske här kan innebära att det blir känt bland andra. Men bryr mig inte så mycket om det numera, så länge det inte är personer i min närmaste krets. Och även om dom får reda på det i slutändan så fine. Vad kan hända liksom, skulle folk bli arga och skjuta mig för att jag har slutat att dricka?? Nä, jag är stolt för att jag har klarat av att sluta att dricka, det är många som aldrig kommer dit, utan super ihjäl sig.
Men jag har full respekt för att folk här vill vara anonyma, jag kommer aldrig avslöja någon. Det lovar jag.

Kram