Här kommer 35 varma grattis.Så härligt att läsa dina inlägg.
Jag tror på dig?
Kram Pilla

AmandaL

Alla era kommentarer och grattis värmer så mycket! Och precis som du säger andrahalvlek har jag också insett hur viktigt det är att fortsätta att skriva här, det hjälper liksom till att inte glömma varför man tagit det viktiga beslutet ???

Har inte kommenterat så mkt i din tråd...men följt den!
Så bra jobbat och inspirerande att läsa....blir glad över hur väl du tacklar livet och nykterheten

Härligt jobbat! Bra att fortsätta att skriva här är det ja, när man vill och behöver det.
Men det ska inte kännas som något tvång.

Kram

Du är grym tjejen med alla dina vita dagar bakom dig och framför dig. Du är en riktig förebild och du inspirerar mig att hänga på dig. Så glöm inte att skriva här, så jag får läsa hur du har det kära medsyster ??

AmandaL

Jag trodde att det inte spelade någon roll längre. Att nu har jag varit nykter så ”länge”. Folk kommer ju inte tycka det är roligt att läsa när jag varje dag skriver, dagX nykter idag.. men jag har förstått att jag nu faktiskt kan få vara ledstjärna till några av mina medsystrar (och män) ?
Så därför vill jag berätta, idag är min 36e nyktra dag. Jag har varit ledsen, inte idag, idag är jag glad, men förut.. för 36 dagar sedan hamnade jag här, sent Tordagen den 4/6 satt jag och googlade ”anonyma alkoholister” ”hjälp med att sluta dricka” och jag hamnade här! Minns att mitt första inlägg var något i stil med ”jag har kommit till insikt att jag helst måste sluta dricka helt och undrar om det här forumet hjälper nånting?” Och jag fick svar, nästan direkt, några vackra själar förbarmade sig över mig direkt, och jag fastnade, och stannade i forumet, för jag behövde hjälp. Men då insåg jag inte att jag var alkoholist, jag ville sluta dricka, men trodde inte att jag skulle göra det, eller jag trodde kanske inte jag skulle klara det, och vet inte om jag helt ärligt ville klara det heller när jag hamnade här, men just då kände jag mig uppgiven och desperat. Men tack vare det fina stöd jag fick från forumet har jag klarat att vara nykter i 36 dagar, insett att jag är alkoholist och kommit underfund med att jag ska förbli nykter, varje dag, så länge det någonsin går. Därför skriver jag idag, trots att jag trodde att folk inte tyckte det var så intressant att veta att jag klarat en dag till, men det är det! Det är så viktigt för nynyktra. Att kunna få ta rygg på någon! Jag tror på 100% nykterhet, och vill du också vara det ska jag göra allt jag kan för att motivera och peppa dig till att stanna i nykterheten! För nu älskar jag den och mig själv, och er, ni som fanns på forumet och hjälpte mig komma hit, tack ❣️?

Du gör ett kanonjobb i täten för oss som joinat Club Sobriety ? Du är en given taleskvinna för vår mission! Bredvid varandra rider vi på hästen Nykter.

Kram ?

AmandaL

Tack fina andrahalvlek! Du har varit min mentor genom hela denna resan och hade jag kunnat välja en sponsor hade jag valt dig ❣️?

AmandaL

Bella20, jag drack helt enkelt alldeles för mycket när jag drack, har inte någon direkt statiskt över hur mycket det var, helt enkelt alldeles för mycket.

AmandaL

Friheten!
Imorse var jag uppe och körde iväg för att vara ute och vandra i naturen med min mamma och min lillebror ??
Dom har gjort det så många gånger förr men jag har ofta fått ställa in, för jag har prioriterat att vara full kvällen innan istället, dom dagarna jag ändå gått upp, känt mig illamående men ändå kört iväg för att vandra i skogen har jag längtat hem så jag kunde kräkas i fred eller bara få gå och sova.
Och det trodde jag var livet. Jag har gjort allt för att dölja mitt mående. Ignorera min jätte dåliga fysik och var nästan sur på familjen som ”tvingat” iväg mig ut i skogen. Det var en sådan befrielse att idag sätta mig i bilen, inte vara rädd för att åka fast i poliskontroll, jag visste ofta inte om jag faktiskt var helt klar i knoppen när jag satte mig i bilen och jag var räddare för att bli tagen av polisen än vad jag var för vad jag faktiskt kunde åstadkommit, jag var frisk och gick i skogen, mådde inte illa eller blev oförtjänt svettig och trött. Befrielsen var enorm, det är ju det här som är livet ???

AmandaL

Jullan65, tack för din pepp! Det är verkligen härligt vilken ny livskvalité man får med nykterheten och man ska komma ihåg hur mycket mer det finns av livet än baksmällor och fyllor ??