Dreamteam - @Cilla8 och @Smurfan_

TRIGGERVARNING i denna tråd!!!

Vi är så oerhört stolta och nöjda att vi gått från typ 10 flaskor/ v till 1-2 flaskor/ v. och vill peppa varandra i detta och njuta av de glas vi faktiskt unnar oss - utan pekpinnar tack.

Vi tror på strikta regler och vill så vansinnigt gärna förändra våra liv till något bättre och till måttlighet👌🏋️‍♂️🙏❤️

@Smurfan_ Tack! Är inne på encinaguard o celicia d30. Det brukar göra susen 🙏
Jag lämnar inte!🤩 Vi ska fixa detta tillsammans!🎉🙏
Önskar Dig o Er andra en härlig solig helg! Nonjojutoteror 😂🥰

@Cilla8

Det får du lära mig!

Soskokålol😂❤️

Varit ute och ätit middag vid havet - sagolik kväll! Dock hållit mig till cola zero för jag ska hämta en son kl 21:30 🏋️‍♂️🙏 Känns bra!

Jag tycker du kämpar på fint @Smurfan och jag håller med Cilla8 att du som aldrig medicinerat med alkohol har en helt annan möjlighet att klara dina mål på grund av det tror jag.
Jag hejar på dig o hoppas inte att några av mina inlägg uppfattats som pekpinnar, 🙊
Att du väljer att dricka Max tre ggr/ vecka är väl jättebra!!! 🥳🏋️‍♀️👍🏼😎

@Smurfan_ Vilken seger att ha öppnad flaska i kylen och inte röra den!

Min strategi är att låta det gå fler dagar mellan att jag dricker alkohol denna veckan - 14 dagar faktiskt. Jag och maken ska ha lite egentid på fredag i nästa vecka och då ska jag se om jag kan dricka ”måttfullt” med hjälp av appen. Mitt mål är att inte tänka så mycket på alkohol utan att det blir en naturligt sak i de fall det förekommer och då i måttlig mängd. Mitt mående tar just nu upp väldigt mycket tid och jag börjar se fram emot att kunna rikta blicken mot andra meningsfulla aktiviteter och umgänge när vi väl är vaccinerade. Jag är mycket mer påverkad av isolationen än vad jag tidigare har trott.

Ha en fin lördag! Ser fram emot att höra om dina och @Cilla8 framsteg. Roligt att ni har varandra och kör på!
Tappa inte lusten!

Kramar

@Smurfan_ Testet var negativt! 🙏 Bara en elak barnbarnbacill..😳
Sitter på balkongen i skuggan o lyssnar på podd. Kom på att jag inte haft en tanke på mousserande 🙏 O det är ju ändå lördag också! Framstegen haglar från oss alla! 🤩👏@Smurfan @Nykter2021 @finaLisa @Majaela Vi är grymma!!🤩🎉🥰
Njuut vidare i solen🌞

Vackert väder har vi ju! Underbart!! Tyvärr är jag inte bättre, utan sämre..
Har troligen lunginflammation 😰
Men håller tummarna för att ni andra mår bra o håller Er till Er strategi.🥰

Tjoohoo! Det var "baara" en ELAK barnbarnbacill! Måste lära mig att inte passa dem när de är sjuka! Mormor blir nämligen sjukast 😳 Mycket vatten o vila, alvedon o cocciliana mot hostan så ska jag nog vara på banan snart igen!
Hoppas ni mår toppen o håller Er strategi! Kraam på Er hälsar hon som är SÅ lycklig att det inte var lunginflammation 🙏❤💃