Hemåt, två dagar tidigare. Så otroligt mycket folk överallt. Alla ska visst till fjällen. Jag är så så åkrädd, tangerar nog fobi. Ska ta upp det med beroendeklinikens hjärnskrynklare sen. I min profession har jag specialiserat mig i alla bokstavskombinationer. Från dessa har jag klarat mig undan. Inte heller känner jag igen mig när jag läst på om beroendepersonlighet. Men mitt DNA kommer jag inte undan. Jag har alkoholismen med mig i min genbank. Ett jäkla skit, helt enkelt. Nu blickar jag bara framåt. En bra dag idag frånsett bilåkandet. Ikväll bastu och isbad.
❄️

@Kebne1 kanske har något med ålder att göra? Tycker jag blivit allt mer försiktigare med åren, speciellt efter att barnen kommit. Åka fartfyllda karuseller tex, inga problem förut, nu vaktar jag väskorna istället när andra åker😀. Du har något härligt att se fram emot bastu och isvak, mmm!

Men vilket bakslag när vi kom hem efter7 timmars skräck-körning. Trötta, stela, irriterade. Bära in all packning. Allt huller om buller. Nått hade läckt i kylen. Jag lagar mat mitt i allt, vrålhungriga. Och ett knockout-sug slår mig. Hade jag haft vin hemma hade jag druckit!!! Så ofattbart starkt begär. Jag ska verkligen se till att det aldrig finns vin hemma! Fy fasen vilket wake up call😵‍💫

Hur går det @Kebne1? Jag är äntligen hemma,, fy vilken skit kväll,, suttit med släkten,, alla surrade i mun på varandra, tjo å tjim,, blev för mycket för mig. Gumman räddade mig när hon såg att jag höll på explodera,, och sa till alla att vi skulle åka hem.

Bra att du har din gumma! ❤️@Tikka Begäret klingade av. Men det skakade mig ordentligt. Stress och kaos ska jag se upp för. Och hunger! Vi körde i sju timmar på en banan! Hur tänkte vi där? Eller tänkte inte snarare… idag nya tag! God jul min vän här i cybern! ❄️❤️Och tack för din pepp!

God Morgon och God Jul!🎄🎁🧑🏽‍🎄..HALT är ett begrepp som man ska vara vaksam på. Alltså Hunger, Arg, Ledsen, och Trött, Törstig. Det är ofta triggers då man kan få sug, precis som du skrev Kebne. Se alltid till dom behoven, så blir det lättare. Är man trött, se till att vila. Kroppen har gått på stora stressnivåer under många år. Därför kan man vara väldigt lättretlig emellanåt som nynykter. Bra jobbat av dig också Tikka.🎄👍🏽

God Jul 🎄 @Kebne1!
Vad bra att du upptäckt vad du ska akta dig för!
Jag har sovit som en stock inatt, vaknade nu, har inte vaknat en enda gång, hörde inte ens katterna som flög fram över sängen (enl sambon)
Drömde dock att jag gick runt i stan och köpte pilsner, hade även en flaska skogsstjärna som jag glatt gick och halsade ur.
Jag dricker tydligen så nu,, i drömmarna.
Ha en fin julafton @Kebne1.
HALT, den var ny för mig, men det är så sant, @miss lyckad God Jul på dig också🎄.

HALT ska jag komma ihåg! Tack @miss lyckad! Idag mycket bättre dag. Ska slå en bea snart, skön musik i bakgrunden och sen ska det grillas lite entrecote från fjällkokött. Givetvis bastu o isbad. Men först milen 🏃🏻‍♀️
God jul alla fina här!🎄❤️

Fick fira julen precis som jag ville. Ensam med min man och hund. Äntligen sätter jag mig själv i första hand. Min sköra nykterhet är prio ett, allt annat satt på undantag. Imorgon en ny nykter dag. ❤️❄️