@Jan.3. Jag förstörde ju fisket genom att dricka när jag fiskade. Till slut slutade jag nästan fiska för det gick ju inte traila båten när jag hade druckit. Det blev ju även olagligt att köra båt om man hade druckit. Mitt stora fiskeintresse sedan barnsben höll på att försvinna pga den sabla alkoholen. 😖 Faktiskt en stor anledning till att jag till slut fick ett stopp på drickandet. Inget var kul längre.

Kul med flera gös fiskare här.
Här i Norrland så metar jag gösen med mört, det fungerar bäst för mig, kroken på 7-8 m djup.
Här är tidig morgon och sen kväll bäst. Men här är dom inte så stora, får man en på 3-4 kg får man vara nöjd. Men aborrarna är fina på det djupet.
Jag får väl skryta med en äcklig gädda på 11 kg som mitt rekord!
Ha en fin kväll @Jan.3. @Kebne1 @Torn

Kul o möta fler fiskare.
Fiske förenar folk. Man kan möta helt okända människor tex. vid båtrampen eller var som helst,som har samma intressen, o stå o babbla fiske med varandra hur länge som helst.😂

@Kebne1

Exakt vad det är, meditation.

Förr höll jag på lite med flugfiske.
Kommer ihåg när jag tränade i trädgården med flugspöt, då ropar grannen " får du något"😄

Senast jag fiskade så bodde jag i min bobuss vid en liten doldis-fiskplats. Jag fick regnbågslax. Vattnet var varmt så jag kunde stå i bara shorts upp till låren och fiska. Jag hade glömt proviantera av någon underlig anledning men fisk stekte jag på. Och Karljohanssvamp som också fanns i mängder. Längtar så till nästa sommar!

@Kebne1 Det där låter riktigt härligt! Fisket ger ju både avkoppling och spänning. Och man får upplevelser man kommer i håg resten av livet. Min son som är 16 år har blivit totalt såld på fiske också, vilket jag tycker är kul. 😀 @Tikka 11 kg är bra! Själv ligger jag på retliga 9,90 kg, men 10+ gäddan ska upp någon gång, det har jag bestämt.😅 Fisket var perfekt för mitt nykterhetsjobb det första halvåret. Det var bara att dra i väg om jag kände mig rastlös eller uttråkad. Jag hade nog aldrig klarat att må såpass bra som jag ändå gjorde där i början, om jag bara suttit i huset och rullat tummarna och väntat på att något kul skulle hända. En bonus var också att den friska luften och pulshöjningen gjorde att jag sov förhållandevis bra på nätterna. Så ett tips till alla som läser här. Gör saker som ni vet att ni tycker är kul! Eller testa något nytt. I början kan det kännas segt och ovant. Men gör det bara, man mår bra av det och det går hur bra som helst nykter. Man måste bara träna. Jag njuter numera mycket mer av diverse aktiviteter där jag förr var van vid att alkohol var inblandat. 🤩 Jag saknar inte alkohol ett smack, och är bara glad för att jag slipper dricka skiten.

Ha en bra lördagskväll!

Det blev mycket fiskesnack i din tråd nu @Jan.3. Du får säga till om du tycker det blir tjatigt.
Jag köpte flugfiske utrustning för ett par år sedan,, men fick ingen snits på det riktigt,, för mycket lina och teknik att hålla reda på.

@Tikka

För mycket fiskesnack? 😂
Kan aldrig bli för mycket snack om fiske.

Själv fick jag hjälp av en kunnig flugfiskare i början, han lärde mig hur jag skulle göra.
Var mycket o hålla reda på i början.

Jaha, då var det dags för dag 14.

Funderar lite. Är det ingen som kommit på att sätta dit en sidväljare högst upp i allas trådar.
Blir ju "yr" i huvudet av att behöva scrolla längst ner på första sidan, för att sedan komma åt den sidan på tråden jag vill läsa.

@Jan.3. Grattis till 14 dagar🎉👏💫🌟. Bra jobbat! Jag brukar klicka på ”senaste kommentaren” högst upp på sidan, då kommer man till det senaste inlägget.

@vår2022 Nu lärde jag mig nåt nytt, tack!
Har alldeles nyss oxå hittat knappen när man kan se om någon omnämnt mitt namn i sin tråd. Inte helt lätt att hitta här, man blir lätt lite snurrig av alla trådar och svar. 🥴

@Jan.3. Grattis till 14 dagar, You rock! 🙌