@AkillesU Grattis till över en månad!🥳. Håller med, det finns bara positiva saker med att inte dricka alkohol och man mår bättre för var dag som går. Och grattis till bonusen med -3 kg!

Ha det så gott och fortsätt som du gör🌷💕

Tack 🙏 @vår2022 tiden går fort!

Ja det är liksom lite lättare att både träna och äta hälsosamt utan alkohol i sitt liv. Man är inte bakis eller äter fyllemat ect… och man är pigg och kan röra på sig både kvällar och mornar! Så värt det. 🤞

Dag 32 🫖

Halloj! Sitter här och avrundar kvällen med lite reflektioner och té 🍵. Alltså jag är egentligen ingen té-drickare i vanliga fall men den har liksom fått en ny plats här varje kväll. Känns rogivande. Dricker annars kaffe på morgonen. Max 2 koppar, annars får jag ångest av koffeinet.

Dag 33 💫

Ja precis kan inte dricka te med koffein på kvällen. Fast jag gillar inte svart te så mycket heller. Blir mest grönt te, robios eller nåt annat ört-te typ @vår2022 Men en del Valeriana téer eller Kvällsteer är ganska äckliga. Är det kamomillen jag inte gillar tro… kommer inte ihåg just nu.

Dag 34 🩰

Mycket att stå i både igår och idag. Men försöker att titta in här för att få det till en bra rutin. Missade dock igår 🤷🏻‍♀️
Sitter här och väntar på att barnen ska gå och sova så att jag får tv’n.
Har varit en bra dag i övrigt utan stress och ångest men mycket att göra.

Dag 36 👍

Hej! Tittar in för att säga hej. Försöker att hålla i bra rutiner men det är svårt. Barnen och aktiviteter sliter en åt alla håll. Den där egentiden för reflektion och att göra bra val i vardagen är verkligen kämpigt. Men så känner jag på en gång när jag faller ur spår. Stress och ångest kryper inpå! I söndags och igår var sådana dagar.
Idag har det varit bättre! Jag har tränat och ätit hälsosamt (näringsrikt). Då mår jag direkt mycket bättre!

Alkoholfri dag 39 😘

Godmorgon!
Lugn morgon efter att barnen lämnats på skolan. Jag har lite att plugga, sedan ska jag städa och gå på ett träningspass. Men först ska jag köra lite stretching av min stela nacke o rygg så den kommer igång.
Träningsverk i rumpan idag också från ett träningspass igår. Men den värken är ju ”bra” 😜

Dag 40 👏

Tackar :) och tiden går så fort!

Lördag morgon och jag har tagit sovmorgon, så skönt! Dock måste jag få minstingen (5 år) att sova i vår säng för jag sover som en pinne. Och får så ont i ryggen! Men hon kommer alltid mitt i natten så jag orkar inte göra nåt åt det 😤

Hoppas ni får en fin lördag!
Dag 43 ☀️

Ps. Ni som kämpar mot suget att ta en svalkande drink på en uteservering när stolar kommer ut. Det går faktiskt fint att göra det fast med något alkoholfritt eller kaffe. Och så går man hem efter det! 👍💕

Hej och tack detsamma 🙏@Lavendelblomman

Söndag morgon, solen strålar och frukosten smakar bra. Idag ska jag fixa lite på framsidan, sedan tvätta och sen springa. Lilltösen är sjuk så får ta han om henne också 💕 hoppas ni mår bra där ute!?

Dag 44 ☺️

Halloj ”dagboken”. Det har varit full fart denna vecka! Som vanligt 😋
Men jag försöker att ta en sak i taget och prioritera vad som är viktigast.
Skriver även i en manuell dagbok 📔 för att påminna mig själv om olika saker. Tex vad jag gör för mig själv för att må bra. Men även att inte göra för mycket saker för jag har varit utbränd och är fortfarande väldigt känslig för stress. Stress ger mig ångest!

Dag 47 🤷🏻‍♀️ Hur fort går tiden !? Tyckte jag precis ”började om” på dag 1 😝 himla
Skönt!!!

Dag 52. Tiden tickar på!
Jag hade mycket att göra förra veckan att jag knappt hann tänka på alkohol. Förutom en dag när jag kände mig stressad och trött. Men jag surfade ut den känslan och sen försvann den.
Helgen har också varit bra. Vi har mest vilat från en massa måsten, vilket var behövligt. Och jag sprang närmare 6 km i lördags och det var längre än på länge. Så det kändes väldigt bra! 💪
Försöker fortfarande äta nyttigt och näringsrikt och det hjälper också till att göra att fokus ligger på att vara hälsosam. Då får jag mindre sug på alkohol. Dock åt jag en del godis och chips i helgen. Men helg är helg.
Måndag idag och kaffet smakade bra!
Idag har jag handlat lite träningskläder. Känns så skönt att träna med snygga kläder.

Happy Monday!

@AkillesU Härligt att det går så bra. Träning är verkligen skönt för välmåendet, med snygga kläder blir det roligare😁. Det går hand i hand med att vara hälsosam för övrigt och att inte dricka alkohol.

Ha det gott!🌷💕

Ja mentala hälsan blir ju så mycket bättre när man rör på sig och äter bra. Har man förstått på äldre dar 😜 @vår2022
Den här kvällen avrundar jag dagen med grönt té och 🍍 ananas (bra för sötsuget/annat sug).
Har börjat kolla igenom
desperate Housewives igen. Har inte kollat på den sedan den startade 2004 , och då var jag inte mamma (långt ifrån 😅). Så den är lite extra rolig nu.

Dag 53

Godmorgon! Inatt har jag sovit halva natten i 5-åringens säng. Tjoho! Livet med barn. Tur att dom börjar bli äldre. Vet inte när man slutar klassas som småbarnsförälder men tänker att det är efter 5 iallafall. Hon fyller 6 år senare i år. Och stora tjejen fyller 11.
Nu ska jag ta en lyxfrukost ute på café. Det kallar jag må-bra-tid för mig själv. Försöker göra snälla saker för mig själv och lyssna på kropp och sinne mer. Vi lever i ett alltför stressar samhälle!

Dag 54 🌺