@Rehacer Lyssnade också på det! Absolut! Tänkvärt! Har lyssnat på dagens sommarvärd Lena Ph som även hon pratar om alkohol men på ett helt annat vis. Min känsla är att hon inte alls inte inser allvaret i ett alkoholmissbruk. Det är det väl få som gör som inte har erfarenheten men hon pratar så lättvindigt om det på ngt vis. Om ngn lyssnar berätta gärna hur du/ni upplevde programmet. Jag tycker för övrigt att det inte var så intressant även om jag gillar Lena Ph som artist.

Lång varm dag. Jag älskar sol & värme, men det är inte helt samma sak på ett varmt kontor. 😁
Men nu tänker jag jobba hemifrån i två dagar, betydligt skönare temperatur här hemma. Vovven gillar det bättre oxå, då kan hon ligga ute i skuggan där det fläktar.
Jag väntar fortfarande på besked om jobbet. Hörde av mig förra veckan och de svarade att jag fortfarande är med och att de tyckte att jag gett ett väldigt bra intryck på dom båda. Förmodligen ska de fatta ett beslut den här veckan. Är inte lika spänd över hur det blir till slut, spänningen har lagt sig lite. Men jag hade gärna velat ha den tjänsten, det hade jag. Det blir vad det blir och det blir säkert bra.
Bockar grönt även idag✅
Godnatt 🤗

Åkte till frissan efter jobbet och fick håret klippt. Fräscht! Köpte även en svindyr tub med silverbalsam, kan nog bli bra med lite kallare toner på håret nu när det dyker upp mer och mer hårstrån som är gråa..
Var även och lämnade blod. Hon sa att jag hade högt blodtryck, hon t om dubbelkollade. Jag som alltid haft superbra blodtryck.. skumt. Kan inget om sådant och blev lite fundersam.
Ska man bli orolig? Bör det kollas upp?
Sen en sen promenad med hunden längs vattnet. 27 grader i luften vid 20-tiden. Otroligt! Längtar efter semester!
Bockar grönt idag med ✅

@Rehacer Ang högt blodtryck så kan jag svara på hur det är för mig. Jag hade högt blodtryck under flera år utan medicinering. Fick gå med blodtrycksmätare under dygn vilket till slut resulterade i att jag fick börja medicinera för några år sedan höjdes medicineringen. Går på årlig kontroll för att kolla blodtrycket. Mitt höga blodtryck beror på min livsstil. Motion, minskad vikt, bra matvanor men framförallt sluta med alkoholen skulle kunna bidra t ett så mycket bättre blodtryck.

Sköterskan sa inte att du skulle ta kontakt m din vårdcentral? Det kan ju vara bra att få en bedömning av läkare.

Kram🥰

@Rehacer Härligt med nyklippt fräscht hår. Du är värd det där svindyra silverbalsamet💕. Min läkare tyckte mitt blodtryck ev var lite högt, det var innan jag slutade dricka, och han tyckte jag skulle boka tid för kontroll av det. Inget jag gjort än, tänkte att det var pga alkoholen och jag var lite nervös att han skulle se att jag var bakis. Tänker att det kan vara värt att du kollar upp det så du får veta hur det ligger till. Jag ska också kolla mitt blodtryck. Ja, det har varit lika varmt här på kvällen. Jag, sonen och hunden åkte iväg och tog oss ett dopp, ljuvligt!

Sov så gott!🥰

majken_r

@Rehacer Klart du, och en del andra, lite behöver något svindyrt till håret ibland.. 😇 Jobbigt med blodtrycket, tror att sjuksköterskan troligtvis bokat in mer besök om det fanns oro. Men såklart kolla upp för din egen skull om ett tag om det känns så.
Hoppas du får besked om jobb snart. Hoppas solen skiner där du är, det gör den här. Underlättar när man ska iväg till jobbet..Kram!💓

@majken_r @vår2022 @Varafrisk
Hon la in en notis om att även kolla mitt blodtryck vid nästa blodlämning, annars gör de det en gång/år sa hon. Säkert inget att oroa sig för. Är bara så van vid att de alltid säger att det ser så bra ut.
Har ännu större orsak att sluta dricka nu. ☺️

Här har det regnat inatt, lite grått ute men fortfarande väldigt varmt.
Ha en fin onsdag!

@Rehacer Jaaaaaaa!!!! Så roligt! Grattis!🥳🥳🥳. Ska bli intressant att höra vad din nuvarande arbetsgivare säger, lite sent att komma att med lönehöjningen nu efter 5 år, eller vad det var. Nu får du jobba med både blommor, växter och redovisning, bästa kombon ju😁. Du är bäst! Kram❤️

Tack snälla ni! 😍
Jag har inte tackat hundra ja än, hade lite åsikter om lönen. Men imorgon vet jag helt. Å får jag inte det jag önskar så tar jag jobbet ändå!
Känns enormt bra och jag är så glad!
Glad oxå att jag inte firar med vin, känner alla känslor ikväll. ❤️✅
Ha en fortsatt fin kväll!
🤗