Challe2022

Dag 17. Det är skönt att kunna gå ut utan att behöva sätta på sig hela garderoben. Det sorgliga att se är att gänget på bänken utanför bolaget blir fler. Det är bra att man inte hamnat där än för det är skönt att vara nykter. Vi kämpar på en dag i taget.

@Challe2022 Visst är det skönt att vara nykter. Grattis med din dag 17. Jag är idag inne på dag 9. Precis, en dag i taget. I början så märkte jag att jag hade bråttom. Men tack några fina människor här, så har jag lärt mig att lugna ner och ta en dag i taget.
Åter igen bra jobbat!
xxx

Challe2022

Dag 20. Enda smolket i bägaren är pollenallergi näsa och ögon rinner tur det finns medicin. Det är skönt att promenera i solen och vara nykter och det finns inget som kan skynda på det här. Det är bara att kämpa på en dag i taget bra jobbat alla ni som kämpar med det här.

@Challe2022 Pollenallergi är det största problemet med våren…. Men att vara nykter kompenserar eller hur? Håller med en dag i taget, är själv på dag 34. Ser framemot att hänga med dig och följa dig här på forumet. En dag i taget och idag väljer jag att vara nykter precis som du🙏👍🥰

Challe2022

@Ny dag Bra jobbat 34 dagar måste kännas skönt och det är skönt att vara nykter. Är inne på dag 21 nu och det känns underbart. Vi kämpar på en dag i taget.

Challe2022

En helg till som nykter det känns bra 23 dagar nu sen sista ölen. Kämpar på en dag i taget synd att det nästan blev vinter igen men det rättar nog snart till sig igen.

Challe2022

I går eftermiddag kom solen fram och det blev varmt och skönt. Satt ute i solen och suget kom krypande efter öl. Men intalade mig själv att öl skulle det inte bli bättre av så jag gick in och tog en kopp kaffe. Och det känns väldigt bra i dag att vara nykter 28 dagar nu. Vi kämpar på en dag i taget.

Challe2022

Då var valborg över för den här gången men sköna maj kom inte med någon värme det som värmer är att vara nykter. Eftersom vi har hund så kan vi inte gå ut till någon majbrasa för våran hund gillar inte smällare o raketer. Men det var skönt att vara hemma. Vi kämpar på en dag i taget. 30 dagar nu.

@Challe2022 Vi har också kallt och undrar om blommorna ska klara natten… Men ändå så skönt att vakna nykter! Tänkte på det även igår när jag hörde fyllerop i natten. Så inte värt det…. Kram och hoppas värmen kommer till er snart!🥰

Challe2022

Börjar dag 32 med att vara nykter. Vaknade tidigt med ont i ryggen bara att kliva upp och sätta på kaffe. Men det är skönt att vara nykter. Vi kämpar på en dag i taget.

Challe2022

36 Dagar nu. Våren är en underbar tid förutom den här j...la pollenallergin ögon och näsa bara rinner men det går snart över. Jag är i alla fall nykter och det känns bra. Vi jobbar på en dag i taget. Bra kämpat alla ni som håller er nyktra.