@Natalia hoppas det blev skönt i stugan och att bromsklossarna givit med sig. Känner igen mig, tristess och tråkighet brukar trigga (precis som liksom firarkänsla). Har börjat försöka se till att aktivera mig med annat så fort den känslan slår till; i princip vad som helst. Idag har det blivit alkoholfri IPA; supergott! 🌻

@Eirene det var kanonskönt. Plockade ner några bärbuskar 🙂 Fick med mig träningskompisen, eller kompisen ska jag kanske säga. Han passade på att ta ett par bärs och sen blev det lite kvällsbad nere vid vattnet. Skönt att ha det med nära gångavstånd från stugan. Nu har vi landat hemma hos honom en sväng medan han byter om och så, sen åka till mig och mata kissarna och hänga lite.
Det är en himla skön kväll 🥰

Godmorgon ☕️Sista söndagen innan jobbet börjar imorgon. Gillar inte känslan när semestern och sommaren börjar ta slut även om jag vet att det blir bra att komma tillbaka till vardagsrutiner och att jag gillar mitt jobb.
Helgen har tillbringats på landet med bad, promenader och massor av kantareller 🤩. Grillmiddag igår med maken vilket triggade lite sug på rött vin men det hade vi ju inget (😂) och det ingick inte heller i min plan, utan alkoholfri rosé till matlagningen och alkoholfri IPA till maten. I fredags blev det dock ett glas vitt vilket jag smuttade på i två timmar 😂.
Ha en fin söndag vad ni än ägnar den åt! 🌻

Godmorgon!

Då var det skönasöndag igen. Jag har morgonmys på balkongen med kissarna och kaffekoppen. Det är kärlek 🥰

Är inte alls nöjd med min enhetsprestation denna vecka men jag fokuserar på planeringen frammåt, väljer gynnsamma tankar och på skapandet av en ny bra dag.

Nu skapar vi en skön söndag 💕

@Natalia @Eirene godmorgon från sittbrunnen igen. Det är verkligen mycket fuktigare och lite kallare i vattnet än för fyra veckor sen, men likafullt underbart. Mina fyra veckor har gått och i fredags drack jag två enheter; långsamt och väl utvalda, med eftertanke samt med bröd och vatten till - och mat förstås 😁 Det smakade bra men jag tyckte att serveringarna var väl stora och jag drack inte upp något av dem själv (donerade till min partner 😝). Igår valde jag alkoholfritt igen, och var helt nöjd med det. Går mot nya stabila vanor, och det känns riktigt bra. Väl kämpat Natalia, vi tar en dag i taget, eller hur?! Önskar er en god skön söndag. PS är alkoholfri rose gott Eirene? Jag har inte provat ännu

Halloj fina tjejer, och vänner. Ville bara kika in och säga att jag tänker på Er och hoppas det går framåt för Er. För min del så går det hyfsat, var en helg med event och träffar med gamla vänner så det blev några enheter, men ändå under kontrollerade former som gott var. Önskar Er all lycka till, vi höres Natalia, Prinsessan och alla andra fina människor som kämpar, stöttar. 🙏🥰

Vilken fantastisk åskhimmel det blev ikväll 🥰 tycker det är så häftigt att uppleva när det lyser upp himlen så kraftfullt och frekvent som ikväll. Iaf när man bor i lägenhet...

Har haft en riktigt skön söndag. Ätit middag hos mor o far och lämnade bär från gårdagens plockade. Har i övrigt varit lite fortsatt seg efter knapp sömn och efter bromsklossarna. Har just bäddat ner mig med kissarna och ska kika på nån serie eller kanske lyssna på nån bok till när nu sömn infaller. Nån som har nåt tips på nån lättsam feelgood-bok?

Sov så gott så ses vi imorgon ❤

@Natalia Tack 🙏 Mår bra, vart lite mycket just nu så därav lite ”radiotystnad”. Men det löser sej 💪 Saknar Er alla. Kram och gonatt och ha en fin vecka, för min del så är det sista semesterveckan.

Godmorgon alla ☕️! Första jobbdagen efter semester, sovit dåligt och kunde inte somna om så det blir en tidig första kopp före gym och sedan jobb.
@Natalia, låter som en fin helg 🌻Jag har också plockat bär, blåbär 🫐 samt massor av svamp 🍄. Och helgen på landet innebar bara en enhet, annars alkoholfritt. Väldigt skönt! 😊Innan jag påbörjade denna resa hade det lätt kunnat bli över en flaska vin per kväll (fredag, lördag). Här blev det ingen åska ⚡️, bara regnets smatter mot rutan hela natten. ☔️ @Påvägmothälsa, jag köpte något alkoholfritt rose på burk, lite bubbligt och riktigt gott. 👍Jag har tidigare fnyst lite åt alkoholfritt vin men åtminstone bubbel, vitt och rosé kan ju vara både gott och fräscht. En lär sig 😅. Och alkoholfri IPA är svingott. Hoppas er båttur (segel? motor?) blir fin @Påvägmothälsa och att ni är på en plats där ni slipper ovädret. @Källarmannen, vad skönt med kontrollerade enheter 😊.
Ha en superfin måndag! 🌻

Tjoho!

Har fått sova gott och är tacksam. Är lite trög i huvudet i uppvaknanden efter min sömnmedicin men det lättar upp.

Tänker också på dig @Påvägmothälsa och vill hoppas att allt gått bra för er ute på vatten.

Idag ska jag fortsätta trassla med bredbandsstrulet när kundtjänst öppnar igen. Det blir lunchträning och efter det ska jag och träningskompisen åka på äventyr. Eller iaf en dagsutflykt till mysig ort, strosa runt och äta gott.

Nu skapar vi en bra måndag ❤

Godmorgon gänget! Ja det är utmanande just nu att hitta bra och säker natthamn. Vi hamnade hos vänner på en ö inatt. Jätteskönt!
Det blir gästhamn ikväll också. Igår bjöd vi vännerna på middag i båten. Jag drack två enheter, sakta och eftertänksamt, drack vatten till och slutade sedan (trotsade suget efter ett tredje glas ganska lätt). Ikväll skall jag vara själv, och planerar en nykter kväll. Vi vandrar alla olika vägar i vår måttfullhet och jag tror att jag håller på att skapa min 🙂
Kaffet smakade gott imorse efter doppet :13,3 grader !

Gott med sömnen 😴 , @Natalia! Allt blir så mycket bättre med god sömn. Hoppas den fortsatta dagen blev bra; det lät mysigt med en utflykt 🥰
@Påvägmothälsa, ja 🙌, precis, man behöver hitta sina egna vägar som man känner funkar. Härligt med ett dopp ändå 😊Är ni båda sådana som gillar att bada även om temperaturen är lägre? Det är jag 😅
Trevlig kväll 🌻

@Eirene God morgon från en regnig gästhamn. Ja, med åren badar vi allt lägre temperaturer och njuter av det. Vi får se var det slutar.
Det är skönt att vakna av mig själv vid 0730 ensam i båten. Regnet faller mot rufftaket och den första kaffekoppen smakar gott. Det var ett test igår, jag var ensam i båten och det fanns tillgång till alkohol. Hade dock bestämt mig under dagen för att det skulle bli en alkoholfri dag, och höll det. Skönt, och jag är nöjd med mig själv. Nu blir det morgonkaffe och sen skall jag ta fram datorn. Skall få undan lite datorarbete innan min partner kommer tillbaka. Önskar en glad och trygg tisdag där ni är i det svenska vädret!

Godmorgon i regnet ☔️! @Påvägmothälsa, du får det att låta mysigt att vara inregnad i en gästhamn 😅Blir det bad i regnet? Vad starkt av dig att stå emot gårdagen! Jag känner igen mig jättemycket i att kunna sitta ensam, ifred för alla, och konsumera.
Jag har börjat läsa en bok 📕 som heter "För mycket, för ofta" med verktyg för måttlighet. Upplagd som programmet men går lite djupare. Den kanske alla redan har läst 🤔
Hoppas 🙏 alla får en fin dag och att regnet ☔️ kan undvikas.
🌻

Hello 🙂

Hade en bra dag på utflykt med mat och sen gjorde vi en lite mer äventyrslik tur på kvällen. Träningskompisen har fått nån lättare mani på att hitta nya badställen att dyka högt ifrån och det resulterar i upptäcktsfärd på skogsvägar man inte visste fanns. Igårkväll hittade vi ett fantastiskt fint naturreservat på vägen mot vatten och ett och annat spöklikt inslag för min del. Det var minst sagt spännande. Vi gör oss redo att åka tillbaka dit men i ljuset så vi ser nåt. Men jag gillar mörka kvällsäventyr!

Nu ska jag åka och handla lite. Sen är det lunchträning.

Önskar en fin dag 💕