Hej! Mitt nick är efter en mousserande dryck. Djävla illa valt, då jag själv mest kan liknas vi en avslagen mellis. Jag är halvny här. Har hukat under en stark kvinna vid namn lillablå på anhörigsidan. Men nu tror jag mig vara redo. Jag måste vara det. Min historia är på inga sätt unik. Ni kommer dessvärre ändå få ta del av den. Just nu behöver jag bara lite teknisk support och sen följer booooooring./R

Dompa, inte ska man hänga här på livstid. Men det är svårt att låta bli att titta in och se om det hänt nåt positivt. Och det har det ju gjort idag. Både du och Stigsdotter här. Kram på dej!

du gjorde det! Jag saknar dig redan och jag önskar dig det bästa, det bästa - och detsamma till dina ongar! Vet du hur glad och tacksam jag är över att våra virtuella vägar korsades här och löpte jämsides ett stycke. Jag stannar i vår mulleholk som du bemålat så fint och så rätt. Tack!
Varmaste, varmaste kramar! / mt

Mammy Blue

som vandrar vidare mot nya mål. Ha ett bra liv och tack för tankeväckande inlägg både här och där!
Kram!
/MB

Nu blev jag glad, inte för ditt bokslut men för att du hörde av dig. Håller fullständigt med dig om att man fått massor av inspiration av att vara här o läsa själv har jag inte skrivit så mycket vilket kanske varit fel. Funderar ibland på om det hade gått fortare att komma till ett nyktert leverne, skit samma nu är jag nykter o hoppas att så förbli. Jag önskar dig o hela din familj ett fortsatt bra liv o tack för din medverkan till min nykterhet.

Higgins

markatta

Känner stor respekt för dig, hur du vågat ta stora kliv, förändra liv och tankebanor. Självklart kommer jag också sakna det du skriver, få här på forum har fått mig att skratta högt som du, men du är ju såklart inte här för min underhållnings skull. Säger bara att jag uppskattat din smarta humor.

Kramar

på din fortsatta färd Dompa!!
Blir så glad för din skull, och jag ser fram emot att skriva ett lika bra avsked från kamratgänget en gång.
Stammisar som Fenix, ja jag tar det positivt på ett sätt, men det är ju oerhört hemskt på ett annat sätt. Jag vill inte vara stammis här egentligen, jag vill inte vara stammis på den lokala pizzerian, jag vill inte vara stammis på systemen här i stan, jag vill inte vara stammis hos min ågren på morgonen, inte stammis hos mina gömda burkar på kvällarna, inte stammis hos mitt självföraktsfik på dagarna. Tack för att du skrev stammis Dompa, det vred ordentligt tag i mig kan jag säga.
Ha ett bra liv,
Fenix

Annelie 60

Tack Dompa! Du ska bara veta vad du betydde för mig då när det var som besvärligast. Jag ser dig fortfarande som en muskulös norrländsk skogshuggare ;-)

Villervalle

Hej Alla,

Jag skriver här i min vän Dompas tråd eftersom jag aldrig hade förstånd att skaffa mig någon egen.

En del forumsvänner kanske fortfarande kommer ihåg mig, men det spelar mindre roll. Jag var inne just nu och läste för första gången på jättelänge och kunde till min belåtenhet se att forumet fortfarande var väldigt aktivt. Forumet betydde väldigt mycket för mig under en svår period i mitt liv och jag är tacksam för den respons jag fick av er. Den fick mig att ta tag i mitt liv och fundera över hur jag skulle gå vidare. Jag kanske var lite "tyken" ibland, men mest för att provocera lite och jag hoppas ni förlåter mig för detta.

Livet flyter på ganska bra just nu. Jag har minskat mitt drickande och framförallt så dricker jag aldrig alkohol därför att jag känner mig trött, stressad, hungrig, arg o.s.v. Jag har istället gjort en hemlig överenskommelse med mig själv att endast dricka när jag är glad och ser fram emot något trevligt. Detta har blivit mitt sätt att fortsätta mitt liv, men naturligtvis är vi alla olika.

Jag vill passa på att tacka alla mina kamrater här på forumet för allt stöd och alla råd. Ingen nämnd, ingen glömd!

Ha det Gött.

Villervalle

viktoria

Hej VV, visst inte är du glömd! Vad härligt att läsa att du lever väl och att du uppnått den förändring du ville ha. Tack o Kram Victoria

FylleFia

VV! Instämmer helt med Victoria, är glad för att du hittat en väg som fungerar för dig. Lycklig för att du hör av dig. Du är inte glömd. I min värld var du alltid en av favoriterna. Så ärlig i ditt skrivande, det uppskattade jag mycket. Dessutom var du inte "tyken", snarare ärlig. Kramar till dig och lycka till med allt du företar dig. För mig betydde du mycket.

Fia

FylleFia

Hej Dompa ( och Villervalle som tydligen också bor här) ! Satt och läste ikapp tråden som mt skapat under "Det vidare livet". Jag gillar henne mycket, men sen snubblar/kommer jag till ditt inlägg om hur Lusekatten hittade hem. Och jag inser att jag saknar dig fruktansvärt mycket. Vet ju att du inte längre läser här men vet också att dina vänner skvallrar (dina ord) så jag hoppas att någon skvallrar. Jag saknar dig men respekterar om du har fått nog av oss. Och nu kommer det skämmiga; Jag är en smula förälskad i dig. Eller skämmigt och skämmigt? Jag tror de flesta kvinnor blir det. Är hon full kärringen, tänker du. Absolut inte. Här ska jobbas nattpass inatt. Det var en komplimang. Jag saknar dig.

Fia

Dompa

Tack! Du räddade dagen. Någon skvallrade och jag blev genuint glad fast jag förstår att du överdrev...förälskad? Hmmm. Gjorde mig iaf. gott just idag. Drick och älska med förstånd...och så! /R

NyMan

... när jag nu ser att du har gjort ett kort intjack här...

Hoppas du har det alldeles fantastiskt förträffligt, käre bror. Själv mår jag utmärkt fast saknar dig och din röst härinne. Dock tycker jag givetvis att det är utomordentligt gött för dig att du har rört dig vidare i livet och jag hoppas att det livet är fullt av små mirakel varje dag, som sig bör.

Lev väl och ta hand om dig, Dompis! Vi hörs!/NM

Dompa

"Saknas mig" tror jag mulletant skrev. Från Ronja rövardotter. Mig saknas Rivis och ni som är gamla bekanta/ mina människor vet vad hon betydde för mig. För att bygga upp denna vrakspillra till familj som jag åsamkat mig genom ett enormt whiskyintag. Rivis fick en bloddpropp i hjärnan. Jag hoppas att det gick fort...men min moster som dog av samma sak hann känna sin.

Klart är i alla fall att jag för första gången på länge tänkte att; Nu fan tar jag mig en whisky. En gång alkis...alltid alkis? Tog dock mitt lilla förnuft till fånga och insåg att R hade skällt ut mig över ett sånt eftermäle.

Fick dock en öl. För nej, jag är inte helt vit. Läskig reaktion! Är jag inte man/vuxen nog att hantera motgångar med lite glass?

Annars går det ganska bra. Kanske tio öl i månaden. Klar förbättring mot fem glas varje kväll. Men just nu känner jag mig väldigt stressad och då är det bra att denna sida finns. Vad fan gör vi utan R?

/R

nu blir jag mållös av .... lycka? att se dig här igen. Helt fel iofs att bli lycklig när du är här och är stressad och sorgsen? Utelämnad utan Rivis? Fattas mig, skrek Mattis när Skall Per dött. Han fattas mig!
Men ändå.... herregud så fint att 'se' dig. Vi har det bra, så bra. Kram och så / mt

35Patron

Tråkiga nyheter!
Har varit ifrån forumet länge nu skaffade ett nytt namn du kanske kommer ihåg mig. Du kallade mig för atleten. Om du kommer i håg mitt gamla namn så behåll det för dig själv.
Jag måste erkänna att jag trillade dit sakta men säkert.
Tråtts tragedin med Rivis var det en glad överraskning att höra ifrån dig,
Du har funnits med i tankarna ofta.

Från en sliten forum kompis.

Så roligt att se en hälsning från dej, även om du har tråkiga nyheter. Visst minns jag Rivis. Jag tittar sällan in här men ibland letar jag efter gamla vänner. Själv har jag klarat nykterheten bra, noterade 3 år och 8 månader häromdagen.
Jag hoppas att du har det gott annars.
Kramar