Borde vara mer härinne..

6 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
Emmy123
Borde vara mer härinne..
Emmy123
Borde vara mer härinne..

Varför fungerar jag så att när allt är frid och fröjd, livet leker, jag är med på banan, har vita dagar och mår sådär alldeles förträffligt.. DÅ är jag härinne flera gånger per dag och sträckläser men när allt går åt h-e och jag verkligen behöver stödet man känner här inne..DÅ är jag aldrig här..

Varafrisk
Åh vad jag känner igen mig..

Åh vad jag känner igen mig...när det går bra för mig vill jag gärna dela med mig men när det är tvärtemot då tystnar jag...För min del tror jag att det beror på att om jag klarar vita dagar då känns det som om jag lyckats men när jag inte lyckats då vill jag inte berätta....å jag har inte lyckats på det viset som jag vill...men...nu försöker jag med morgondagen...ska vi försöka tillsammans?

Allt gott!

Emmy123
Exakt

Exakt så är det! När det går dåligt känns det som ett stort misslyckande..
Läste i din tråd och det är precis så jag också känner det! Alltid trött.. Inte bakis (men självklart händer det också) men såå trött.. Orkar liksom inte ta mig för nåt vettigt. Och jag tror faktiskt också att ibland när man dricker så dricker nån a ren vana, jag behöver inte vara speciellt sugen på alkohol bara att det ska vara ett glas i handen..
Jaaa, banne mig att jag hänger på dig i helgen! :) Nu kör vi!

Varafrisk
Håller tummarna för

Håller tummarna för morgondagen ✊🏻💞

Emmy123
Underbart

Finns det en härligare känsla än att vakna upp en lördagsmorgon utan att det känns som att man har en hel höbal i munnen, illamående och en fruktansvärd huvudbärk.. Igår blev det Loka Hallon hela kvällen! Nu kommer morgonkaffet smaka sådär alldeles förträffligt gott som det bara kan göra en morgon utan alkohol dagen innan..