Hej, vet inte om jag kan få hjälp här. Jag började dricka när jag var 17, har många gånger slutat med minnesluckor o nerspydda kläder. I vissa perioder drack jag varje dag, för att sen ta 1 månads avbrott. Är 29, när jag var 23 fick jag en grav psykisk diagnos. Vilken jag behandlas för, med medicinering och terapisamtal. Förra veckan drack jag Tisdag, Onsdag, Torsdag, Lördag. Denna veckan söp jag mig full i Tisdags så att jag fick minnesluckor och spydde. Jag dricker nästan alltid ensam, så det blir väl inte så mycket konsekvenser av det, mer än några skumma facebook konversationer och emejl som jag får läsa dagen efter för att se vad jag verkligen skrev, då jag inte kommer ihåg dom.

Känner att det är mina psykiska besvär som får mig att dricka dock, alternativet känns alltid så mycket värre. Jag har en konstant katastrofkänsla, och då tar jag till alkoholen. Dagen efter blir mina psykiska besvär vanligtvis hemskt mycket värre och jag är "ur action" hela dagen och kan inte göra nånting. Skulle vilja kunna dricka bara på Fredagen helst, o inte alls lika mycket. Jag dricker vanligtvis 4-5 starköl och 4-5 groggar när jag dricker. Ofta tar jag en enstaka öl någon dag i mellan. Vet i nuläget att alkoholen kommer ta död på mig, men det verkar svårt o få det under kontroll ändå. Jag bryr mig om min hälsa i övrigt och tar god hand om mig. Var hos läkaren för ett tag sen och tog lever prover, vilka va fina. Har sen dess druckit ännu mer. Läkaren föreslog en medicin som heter campral som ska minska suget i mellan gångerna, men vill helst kunna dra ner på det själv. Mina näromstående är även de mycket oroliga över mitt drickande.

Trots att jag spydde och fick minnesluckor i Tisdags gick jag idag och köpte mera öl för resten av veckan och jag känner suget börjar komma tillbaka.

Andreas

Ska väl dock medges att ja kanske har tagit 1 vodka shots innan ja gått o handlat eller så me nångång mitt i veckan.

Andreas

Tänkte bara ge en liten uppdatering. Det går ganska bra, förra veckan drack ja bara på Lördagen, 5 öl. Dricker fortfarande 1 eller 2 gånger i veckan, men sällan mer än 4 öl åt gången. Hunden hjälper mig jätte mycket då varje dag då jag blir sugen på o dricka framemot eftermiddagen så låter han mig inte göra något annat än o ligga i sängen me han, så ja får ingen ro o dricka. En annan sak som hjälper mig e ekonomin, det e dyrt me hund o har helt enkelt inte råd o dricka så mycket. Vågar heller inte dricka för mycket då ja fortfarande måste ta hand om hunden.

Andreas

Har nu hållit de till lördagar (4 eller 5 öl) 3 veckor i rad. Men igår brast de o ja gick o köpte en flaska vodka, drack 2 drinkar o 3 vodkashots igår o e sugen idag igen.

Tänker att det går väldigt bra flr dig för det mesta... men att du, liksom jag, behöver stoppa i tid! Köpa hem vodka är helt enkelt en mycket dålig idé, men det vet du ju redan. Välkommen tillbaka förresten!

Andreas

Tack. Jo vet de, drack 2 drinkar i fredags me, sen slutade jag, trots jag hade en halv flaska kvar. Drack 4 öl igår me. Ska försöka o hålla de till fredag o lördag nästa vecka.

Andreas

Var länge sen ja skrev nu, blivit lite mer alkohol i sommar. Förra veckan drack ja 1,5 shots i torsdags, 4 vodka o läsk i fredags, 5 öl i lördags. Veckan innan det köpte ja en flaska vodka som ja drack ut på 1 vecka. Har varit sugen nu 2 dagar i rad o nära o gå till systemet men har stått emot, igår drack ja en jävla massa kaffe istället. Sugen idag igen, men ska försöka stå emot, har lite pengar kvar me så ännu en anledning att stå emot.