Halloj, jag vet inte om det är mer än vanliga brister i min förståelseförmåga men lyckades inte förstå ”sömnstatistiken” över huvudtaget. Ska göra nytt försök till kvällen! Kram ?

400 dagar, härligt!? Har du ytterligare en app för att se detta Se klart? ? Jag minns när vi hade nått 100 dagar, oj vad glad man var, och tyckte man var stabil och upptäckt allt positivt som fanns att upptäcka. Det kunde ju tydligen bli ännu bättre.?

Kram

Hej @torn, du anar inte vad hedrad jag är av att du tipsade om mig som odlare! Ligger och ler i min soffa och känner mig stolt ? tack! ?
Jag har en vilande app som räknar dagar och notifierar nån gång ibland. Förutom det- ett antal väldigt banala eller larviga citat. De har inte läst forumet helt klart!
Nu har jag börjat med viktapp också så snart behöver jag inte prata med nån ?
Grattis till dig, oss och @andrahalvlek dig har jag tänkt mycket på idag! Och du har rätt- Torn, 100 kändes stort. Nu är det ett helt annat räkneverk! Kram.

Haha, tänkte precis slänga ur mig ett banalt citat ”bra jobbat” men 400 dagar är snyggt!
Det låter jobbigt med din pappa. Jäkla Covid. Skönt att du inte glömmer bort dig själv i detta.
Inte som det känns i alla fall. Ha en bra dag!

För att du kikar in hos mig.
Min impuls är att jag är lat om jag ”inte glömmer bort mig själv”
Jobbar som tusan med de här sakerna. Kram.

Det låter snyggt, som Sisyfos påpekar?
Får mig att tänka på filmen "De 400 slagen", en fransk klassiker från 1960-talet.

Älskar film och har de senaste dagarna sett många bra på filmfestivalen i Göteborg.
Fungerade väldigt bra med deras streaming app. Mycket billigare blev det också?

Känner igen de där 3-5 extrakilona som är så svåra att bli av med?
Går man ner dessa så ligger de ändå på lur att smyga sig på en ändå när man minst anar...
Så det gäller att vara på sin vakt..??

Kram ???

Wow! Så himla fint att läsa om er! Grattissång till hela bunten!!??????
Och ett fång rosor till var o en?????
Vet ju hur gött det är? Kramar från?♥️

Har själv sett mkt från filmfestivalen i år, kul att kunna ta del av hemma. Flera filmer som jag tyckte väldigt mycket om.
Tack också- var inte meningen med något firande här men å andra sidan- varför inte! ?
Vi kämpar på! Kram ?

Vaknade så tidigt så nu känns klockan som lunch, tyvärr har jag inte använt tiden till något smart (jobba ikapp hade inte stört) men är åtminstone ordentligt uppdaterad på världsläget...
Dagarna rullar på. Gillar att hitta rutiner, behöver dem, struktur och ”såhär ser veckan ut”. Torsdagar är bra dagar. Lite barnbarnsbesök och åker till landet. Haft några vardagsveckor i stan, även om det sociala livet är mycket knappt så gör det mig glad att vara bland människor, och så fint även här.
Planerar smått för helgens middagar, goda frukostar och därmed långa promenader för att få ihop lifesumme-spelet... gått bra hittills. 1250 kalorier/dag, ska inte ts mer än 3-4 veckor, hålla ut gäller nu samt undvika min mycket dåliga vana smågodis, en rest från första halvåret med covid och a-fritt.
Noll prat inatt, 22 ljudfiler med snark.
Ha en fin dag allihop! ❄️❄️❄️

Så blev kvällen. Hungrig och otålig. Trafik och ärenden. Stressad av jobb och lätt irriterad på min man... Förr hade jag tänkt på vin nu, eller snarare redan för ett par timmar sen. Men det är så mycket förr så jag glömmer att reflektera över det, slog mig när jag gick in här.
Så skönt att fixa jobbiga grejer. Min hjärna har blivit så snäll mot mig. ❣️

"Min hjärna har blivit så snäll mot mig"
Va tänkvärt ,Se Klart.
Att känna tacksamhet mot kropp och knopp är så värdefullt.?
Att det fungerar så bra,just nu.
Vill skriva lite här hos dig denna lugna ,fina ,morgon.
Inget särskilt egentligen...
Bara höra av mig,enkelt och kravlöst
Kram Pilla

Körde jag igår jag som brukar tackla av vid 16-tiden (jobbet alltså)på fredagar
Administration och deadline så först vid halv sju loggade jag ut. Då hade två rediga barn anlänt och lagade middag, så även kvällen blev mest lite bestyr men inget... ansvar!
Min grekiskakurs som går mycket långsamt framåt. Efharistou!
Jag hade ont i mina käkar igår och tar det som ett tecken på att helgen ska innehålla sånt som ger kraft. Promenader läsning, goda koppar kaffe. Poddar, ny bok.
Nu väntar jag på att min barista ska komma med kaffe ?och sätta igång kaminen.?
Idag; noll uppgifter på agendan. Den största lyxen finns där. Njut av dagen ??

Det låter skönt SeKlart! Det var lite så för mig igår... jag hade lite fler planer än tid att fullfölja. Bestämde mig för att avgränsa. Nöjd så, gott så. Hinna göra klart och bli nöjd över det. Min hjärna har också blivit snäll.

Det språket verkar grymt svårt ...med eget alfabet dessutom!
Vilken utmaning det måste vara, eller vad tycker du, Se klart?
Önskar dig en skön och vilsam helg☀️

Kram ?♥️?

... Tack Pilla för att du hälsar på, precis som du skriver ska det vara kravlöst och jag blir himla glad för dina rader! ??
@sisyfos vi har haft våra hjärnor på kurs. Intensiv. Vi blir bättre. Till och med har jag känt ett stråk av klarhet idag! Det vet jag knappt när det hände. Nånting med; så tycker jag. Så löser vi. Nu gör jag dethär. Svårt att förklara med torftiga ord bara men kanske kan du känna igen? ?
@finalisa jag önskar jag kunde lite grekiska men på forum-språk har vi (jag!) ibland använt det som jämförelse för att vi behöver utvecklas på olika sätt- kan kännas minst så svårt som ja.. grekiska. I mitt fall handlar det om att inte ta över- styra och ställa så mycket här hemma, och ha mindre fasta föreställningar om hur det ska vara... nu pratar vi detaljnivå.
Så när jag låter barnen fixa middag med varm hand och utan att lägga mig i nånting så är det ett mindre glosförhör i nytt språk.?
Tack för fina hälsningar här! ??

Jag förstår, alla har vi våra omskrivningar för vissa saker?
Fast just nu kommer jag inte på en enda....?
Måste nog fylla på kaffekoppen ☕!

Önskar dig och alla andra en riktigt härlig Alla hjärtans dag!
???????

Kram⛄

Blev det igår, livets vackraste väder här och en fin hund till låns en vecka. Kör min kaloridiet några veckor, gjorde sällskap med en kompis, roligt att göra ihop.
Dock så kallt på landet att jag inte fixar att väga mig om morgnarna hehe)
Igår åt vi god middag, med två av barnen. Det dracks någon drink + nötter innan maten och sedan gick det åt en flaska vin.
Blir nästan Münchhausen by proxy-förälder; hur KAN de dricka så lite och långsamt?
Gick och la mig vid elva.
Såg den jättefina filmen Spring Uje Spring och har drömt hela natten om drömmar som handlar om att jag har kort tid kvar att leva så idag var det extra skönt att vakna.
Kram alla ni! ?

Önskar dig detsamma @finalisa ?Mitt hjärta här hemma har tydligen tagit sovmorgon så kaffet är försenat men nu är han på gång hurra. Kaffesuget kommer jag aldrig försöka bemästra. Njut av dagen!