Läser du tråd Kaffetanten!
Förstår att du är trött, ledsen och skulle behöva vila.
Jag tycker du är stark och bra på alla sätt. Det är inte alls konstigt att du inte mår bra med alla yttre saker som påverkar. Din kärlek till sonen lyser igenom i dina inlägg.
Tycker ofta att det är lätt att känna sig otillräcklig. Hoppas du mår bättre snart!

Kaffetanten88

You were the shadow to my light
Did you feel us
Another start
You fade away
Afraid our aim is out of sight
Wanna see us
Alive
Where are you now
Where are you now
Where are you now
Was it all in my fantasy
Where are you now
Were you only imaginary
Where are you now
Atlantis
Under the sea
Under the sea
Where are you now
Another dream
The monsters running wild inside of me
I'm faded
I'm faded
So lost
I'm faded
These shallow waters, never met
What I needed
I'm letting go
A deeper dive
Eternal silence of the sea
I'm breathing
Alive
Where are you now
Where are you now
Under the bright
But faded lights
You set my heart on fire
Where are you now
Where are you now
Where are you now
Where are you now
Where are you now
Atlantis
Under the sea
Under the sea
Where are you now
Another dream
The monsters running wild inside of me
I'm faded
I'm faded
So lost
I'm faded

Alan Walker Faded

Kaffetanten88

Mitt ex hörde av sig för att tjata lite på om jag postat skiljsmässopapprena. Är de sista papperna som ska iväg efter betänketiden. Jag ska fixa det idag. Jag har bara inte haft orken men han vill ha det gjort fort nu. Tydligen ska hans nya tjej och hennes son flytta in till honom. Detta så hon får uppehållstillstånd. Jag hoppas av kärlek med...Hon har bara träffat sonen en gång. Så jag är ju lite nojig men måste lägga lite tillit till exet att han vet vad han gör. Det är ju hans liv. Han stod upp för mig när jag fick orosanmälan på mig så jag får lita på att han ser till att göra vad som är bra för sonen när han är där.

Just nu är det bäst för mig att släppa det iaf. Jag är så slut som det är ändå. Psykiatrikern verkade iaf ta det lite på allvar nu och vill boka en tid och fixa något jag kan ta mot ångesten. Det jobbiga är ju att allt man får mot ångest gör så man blir helt neddrogad. Vill äta och sova typ men har fortfarande ångest. Sen är man helt groggy dagen efter med. Svårt att ta när man har ångest hela dagarna och har ett jobb och ett barn att ta hand om.

Anonym26613

Vilka viktiga steg du tagit vännen 🙏💚 Skilsmässa och ny läkartid. Bra där. Det är ju jobbiga tankar som du behöver bearbeta men utifrån sett så tar du dig framåt. 🙏💚

Jag har också valt att inte ta mediciner just för den anledning du beskriver. Men har inte heller lika mycket ångest som dig. Svårt att ge råd, men lyssna på läkaren 🙏❤

💚🌸💚🌸💚

Kaffetanten88

Sömnmedicinen gör mig hungrig på kvällen. Måste ta den vid 20 på kvällen så jag inte ska va helt död på morgonen efter. Men... jag hetsäter på kvällen igen nu. Gått upp i vikt vilket är segt. Jag vill ju ner minst 10 kg till. Suck. Jag får prata med psykiatrikern om det med. Kan inte sluta med sömnmedicin just nu. Måste få sova.

Anonym26613

Godmorgon @Kaffetanten88 ❤🙏

Kan du välja vad du äter? Jag äter mycket morötter just nu. Hoppas på en fin solbränna på köpet 😅👌
Det finns säkert andra lika goda saker. Äter tex riskakor med pizza-smak och en skiva kalkon på. 🥰🙏

Kaffetanten88

Vad gör jag om jag inte kan må så mycket bättre än så här. Om det här är mitt normala tillstånd? Kronisk depression och gad liksom. Testat flera antidepp. De funkar ju inte vad ska man göra då? Må så här? Jämt? Resten av livet?

Kaffetanten88

När killen ringer mobila teamet och det ända svaret är ta theralen. Jaha. Jag tar ju det. På kvällen. Jag jag blir groggy och trött. Men varför envisas varenda jävla människa i sjukvården att jag ska ta theralen mot min ångest när jag sagt att den inte tar bort ångesten? Jag blir bara trött och hungrig/sugen

@Kaffetanten88
Jag är kanske fel person att svara, men ville ändå ... 🙄
Hur insatta är de månne i sjukvården som skriver ut. I den bästa av världar skulle de som skriver ut själva ha stångats mot dåligt mående. Som att måendet vips skulle bli bättre över natt med att få i sig meducin.
Känns som att det skulle behövas lite mer liksom för dig, att mera följa upp. 💕

Anonym26613

Stackars @Kaffetanten88 ❤🙏 Du har en riktigt jobbig period 😔
Vara hungrig och ledsen och samtidigt måste vara bra mamma. Det krävs mycket av dig.
Du är inte ensam 💚

Kaffetanten88

Sent igårkväll svarade psykiatrikern. Hon hade inga tider i veckan men sa att vi kunde ha möte på lördag kl 17. Det var ju snällt.

Men sen radade hon upp massa ångestdämpande jag kunde få testa och sa att hon skulle fixa recept så jag hade till idag. Finns inget recept. Såklart. Plus att 3 av de hon nämnde har jag provat och de funkar inte...