Låter som du har en skön helg AH! SUP håller var o varannan på med här där jag bor. Är själv inte aktiv dock. Finns en massa olika slags brädor tydligen. Och klubbar. Och tävlingar. Och SUPyoga!
Skönt m dottern o att alla i personalen nu känns trygga.
Ha en fortsatt fin helg😍🌞🧘‍♀️🌼🌷🧚‍♀️

Stort grattis till 15 månader!😍😍🤩 Jag hade inte glömt av det, vaknade lite sent i dag bara.😅 Havet är härligt ja, även sjöar duger bra tycker jag. Jag är ju ute på vatten var och varannan dag, och det är inte enbart pga fisket. Min svåger har en SUP, jag testade den förra året och det var riktigt härligt, särskilt när det är vindstilla och klart vatten. Så ser man botten med alla växter, fiskar mm glida förbi. 😍 Dock är de riktigt jobbiga att pumpa upp, men det ger ju bra motion. I dag blir det gös till middag här. Vi knep en på 4 kg i går.

Kram

@Miss Mary Poppins Kan bara hålla med. Vi har alla utvecklingspotential. Men vi duger precis som vi är, varje dag. Göra sitt bästa är alltid tillräckligt. Och då kan man bara utgå från de kunskaper och erfarenheter som man har just då. Och ibland tryter orken, och det är också okej.

Kram 🐘

@Torn Tack ❤️ Jag tänker att när den är uppblåst så får den förbli uppblåst. Går den inte in i min kombi med nedfällt baksäte så får jag köpa ett takräcke att slänga upp den på. Betydligt behändigare än en kajak oavsett. Kan nog med fördel användas i sjöar också 😍

Kram 🐘

I morse satt dottern nästan som på nålar i tv-soffan. Väldigt rastlös. ”Klockan är 10 nu.” Jag hade sagt att jag skulle åka hem till mig klockan tio. Jag sa åt henne att hon kunde gå ut till personalen i stora köket nu direkt om hon ville, och att jag skulle låsa när jag gick. Att jag bara skulle dricka upp mitt kaffe först. Och när jag gick ut till bilen en stund senare stod hon i det stora köksfönstret och vinkade glatt ihop med en i personalen.

Det var precis det här jag har inväntat. Att hon faktiskt vill att jag åker hem till mig. Att hon upplever att hon klarar sig själv, utan mig. Det tog bara en månad.

Kram 🐘

Grattis till 15 månader och till framgångar eller snarare utveckling kring din dotters flytt och att allt tycks gå så bra.
SUP är ju otroligt modigt (enligt mig) men du gillar ju att bada, passar inte badkrukor ju.. men så bra med balansträningen, tänker att den håller oss unga i kroppen- unga sett till starka och med mycket ork.
Ha en bra söndag, kram 🌱

@Se klart Tack ❤️ Nä, man måste gilla att bada och det gör ju jag. Balans och core-muskler är väl sisådär, men allt man övar på blir man bättre på. Bra träning när man börjar bli lite äldre tror jag.

Kram 🐘

@Charlie70 Tack ❤️ Ja, det känns otroligt skönt att dottern har landat ordentligt och att hon verkligen har fått göra det i sin egen takt. Bästa presenten man kan få på sin nyktra 15-månadersdag 🙏🏻

Kram 🐘

Anonym26613

Grattis 🥳💚🌸 Jag kommer aldrig att andas i nacken på dig, men vi går åt samma håll 🥳🥳🥳

Så underbart att din dotter mår så bra. Det värmer ❤🙏

Fortsätter landa här hemma. Tänker förstås på hur dottern har det, tankarna kommer och går hela tiden. Det lär ta lång tid innan jag inte tänker på hur hon har det flera gånger varje dag. Sms-tystnad är ett hälsotecken, då har hon fullt upp med annat.

Ändå lite gulligt att hon var finkänslig nog att bara säga ”Klockan är 10 nu” istället för att säga ”åk hem med dig nu”. Jag sa att jag skulle åka hem och städa. Då sa hon: ”Och bada!” Hon känner sin mamma 😉

Kram 🐘

Poddtips: Närvaropodden #82 Lyckointervju. För er som inte har upptäckt Närvaropodden än så är det här avsnittet ett perfekt sätt att lära känna Bengt Renander och hans viktiga budskap. Det är Agnes Sjöström från Lyckopodden som intervjuar honom.

Kram 🐘

Vad skönt att det har gått så bra med inskolningen av din dotter! Tufft som satan för dig har jag sett, men du fick ju lön för mödan i alla fall. 🤗 Hur går det med snuset? För egen del så har det eskalerat lite och är uppe på mitt egentliga mål på 1 dosa om dagen. Har märkt att det är när jag är ledig som det går åt mer snus. På jobbet är det lättare att snusa mindre. Nåja, jag har ju inte strävat efter att sluta helt, så det är helt ok.

Ha en bra dag! Kram

@Torn Har inte räknat snus på ett tag, men jag tror att jag ligger omkring 10 prillor fortfarande. Ska börja räkna igen mer ordentligt när övernattningarna hos dottern ebbar ut. Sista natten imorgon på 1,5 vecka.

Men idag har jag vägt mig och vågen visar -9,6 kg sen årsskiftet. Nu ska jag droppa ytterligare 10 kg över sommaren. Gått 13.076 steg idag och skött mig med maten.

Kram 🐘