@Kebne1 Herregud vad du har gjort och gör det bra! Jag är oerhört imponerad av dig ska du veta. Jag går snart in i min tredje månad, och du har passerat det med råge. Du har verkligen hunnit med många kritiska tillfällen längst din väg och ändå klarat dig! Jag jobbar fortfarande med att aktivt välja bort, även fast varje dag inte längre är en kamp. Men suget efter vin finns faktiskt varje dag, och det är galet frustrerande! Jag önskar det kunde försvinna någon gång.

Du har gjort det oerhört bra. Sträck på dig! Var stolt över dig själv! Se framåt och hitta en ny fin definition av sig själv som den nyktra, friska, fräscha och hälsosamma, istället för den sunkiga, trötta alkisen (nu talar jag utifrån mig själv alltså) och att aldrig glömma bort var man tog sin avstamp ifrån. Fortsätt hålla ditt fina fokus framåt. Du är en förebild för både mig och garanterat många andra här inne på forumet.

Stor stor kram! 🤗🥰

Vilket forum detta är! Hjälp till självhjälp. En sak som slår mig är den enorma vänligheten som råder här inne. Har ni tänkt på det? Inga onda ord, eller hat. Ganska unikt ändå i vår tid. Så fort någon varit borta lite för länge kommer snart ett "hallå, hur mår du"? De erfarnas goda råd till de nya, lite ängsliga. De som krokar arm och ska be alkoholen lämna dem i fred. Rop på hjälp får genas svar.
Så fint. Eller hur?
🙏🏼❤️

@Kebne1 Ja, det är verkligen ett fint forum och som du säger så god stämning och vänlighet som råder. Det är nog unikt. Nu hänger inte i något annat forum men de jag tittat in i ser man ofta tråkiga och elaka kommentarer. Att folk får ösa ur sig sin skit, men inte här inte😁. Det är bra! Detta ska vara ett forum för stöd, hjälp och empati och det är vi här inne som tillsammans sätter stämningen❤️

Jag minns så väl nästan på pricken denna dag förra året. Vaknar trött efter en natts skräpig sömn. Torr mun och väldigt seg. Vintanken kom inte på en gång. Jag började alltid dagen med motion och att göra nyttigheter. Känna mig nöjd och klappa mig på axeln. Jag har alltid älskat att laga mat, även då, så lagom till att jag började göra lunch började jag sippa på mitt vin. Rosé eller vitt med massa is i. Skön musik på och sipp-sipp, feelgood-känslan spred sig i kroppen och färgerna kom tillbaka igen efter den sega grå morgonen. Sen sippade jag på. Senare på eftermiddagen övergick jag till rödvin. Så gott. Städade lite och sippade. Lite lagom salongs. Så höll jag på till tv-soffan väntade. Men då drack jag bara te. Fråga mig inte varför. Så höll jag på.
Jag är så evigt tacksam att jag lyckades bryta min osunda livsstil. Jag hade nog inte blivit gammal om jag fortsatt som jag gjorde.
Kämpa på alla fina🎈

@Kebne1 Håller med! Den är jättefin 😍 Några inom admin är ruskigt duktiga på att rimma - och går budskapet rakt in i hjärtat också, så bli det riktigt bra. Bra att du skrev om adventskalendern så att jag fick se den, jag går sällan till startsidan på forumet utan direkt till forumdelen.

Kram 🐘

Ett år idag👊🏽
Ett år av upp å ner och hit å dit.
Sakta, sakta bättre och bättre.
Så evigt tacksam för detta forum.
Idag ska jag ta en lång tur i min skog med doggarna, i sol, sen bada isbad för att fira 🌟

majken_r

@Kebne1 men, åh!!!! Wow och grattis!! Tänk så fantastiskt🙏🏼 Du är en inspiration för mig och jag tycker mycket att dina inlägg. Önskar dig en riktigt fin dag!🤎