Challe2022

Dag 15 Fredag förknippas starkt med att gå och köpa en kasse öl. Men i dag tänker jag inte göra det för det känns fortfarande bra att vara nykter. Ska ut och skjutsa ett barn barn i dag och då finns inte alkohol med på agendan. Ha en bra dag vi kämpar på en dag i taget.

Challe2022

Dag 16. Lördag veckorna rullar på fortfarande bra känsla i kroppen sover hela nätterna utan svettningar det är skönt. Hoppas Lördagen blir lika bra ska ta en promenad så fort det ljusnar Ha en bra dag och vi håller oss nyktra.

Challe2022

Dag 17 Lite sug i går eftermiddag då hockeyn började men jag det gick över efter andra perioden. Skönt att klara att stå emot. I dag blir det promenad och det känns skönt att vara nykter. Vi kämpar på en dag i taget.

Challe2022

Dag 18 skönt att vakna en Måndag och minnas vad man gjort i helgen. Känslan att vara nykter blir bättre och bättre att slippa börja fundera om man har en öl eller två kvar så man klarar sig till bolaget öppnar. Väntar att det ska ljusna så man kan ta en promenad orkar gå längre och längre utan att få ont i hela kroppen allt blir bättre utan alkohol. Alkohol är ett lösningsmedel det löser allt utom problem den skapar bara nya problem. Ha en bra och nykter dag vi kämpar på.

Challe2022

Dag 20 Sovit oroligt i natt vaknat flera gånger drömt om alkohol det kryper i hela kroppen. Det är nu det gäller att stå emot inget stort sug än men det kommer. Druckit flera koppar kaffe. Har börjat läsa Tänka klart av Annie Grace bra bok hon förklarar på ett bra sätt vad som händer när man dricker och varför man skall låta bli. Jag får slå fyllesynderna i huvudet på den lilla djävul som sitter på axeln och viskar. Ha en bra dag vi kämpar vidare.

Challe2022

Dag 21 Sömnen lite bättre i natt suget större än i går men tog en promenad i stället för att gå till bolaget. Dricker kaffe i stället för alkohol. Jag vill inte tillbaka till ruta ett igen fast det kryper i hela kroppen. Men av erfarenhet vet jag att det blir sämre att dricka alkohol det går inte att tro att man klarar en öl för då blir det fler och det vill jag inte. Vi kämpar på det ska gå att klara det här. Ha en bra och nykter dag.

Challe2022

Dag 22 Sover oroligt mycket konstiga drömmar men suget mindre än i går. Det är skönt att klara av första krypningarna i kroppen som skriker efter alkohol. Man får kämpa vidare och ta en dag i taget. Det känns i alla fall skönt att vara nykter. Ha en bra dag.

Challe2022

Dag 24. Det är skönt att jag klarat av det första suget sovit bra i natt inget sug efter alkohol inget kryp i kroppen. Det är bara att kämpa på och försöka att låta bli alkoholen. Ska ta en promenad bara det ljusnar vi tar en dag i taget.