Challe2022

Dag 60. Helt underbart nykter i 60 dagar det är värt en klapp på axeln. Nu är det bara att kämpa vidare en dag i taget. Kämpa på alla ni som försöker det blir bättre och bättre ni är alla beundransvärda. Det är ett stort steg att erkänna för sig själv att man har problem. Ha en bra vecka.

Challe2022

Dag 62. Att använda logiskt tänkande och sunt förnuft kommer man långt med. Det känns bra att fråga sig vad det finns för nytta med A för ingenting blir bättre. Att tänka på det innan man tar den första och verkligen fråga sig varför ska jag dricka A. Då känns det som man är på väg åt rätt håll. Vi kämpar på en dag i taget ha en bra dag.

Challe2022

Dag 64. Dagarna rullar på och det är skönt att vara nykter. Det märks i plånboken att det inte går pengar till A. Och systemet finns inte med på kontoutdragen längre. Det är ytterligare en fördel att lägga till och dom blir fler och fler. Ha en bra dag.

Challe2022

Dag 66. Jag kommer inte att skriva varje dag. Men jag kommer att läsa varje dag om vad som skrivs här på forumet. Jag har läst Äntligen full kontroll av Allen Carr bra bok med mycket tänkvärt. Men man måste ha klart för sig att dom skriver det här för att tjäna pengar det är inte säkert att det passar alla. Jag vill tacka alla som peppar och skriver här det är en fantastiskt bra hjälp att läsa om problem som uppstår under resans gång. Det är längesedan jag var nykter så många dagar i rad och det känns underbart. Bra jobbat alla ni som kämpar med det här och kom i håg att ingenting blir bättre med alkohol. Men utan så blir allt bättre. Vi fortsätter att kämpa en dag i taget ha en bra dag.

Challe2022

Dag 70. Skönt att vakna nykter och ta en kopp kaffe i soluppgången. Kämpa på en dag i taget det blir bättre och bättre. Firar dagen med en kaka till kaffet i stället för alkohol. Ha en bra dag

Challe2022

Dag 72. Skönt med en promenad i solen vårkänslorna gör sig påminda. Vi kämpar på en dag i taget ha en skön och nykter helg.

Challe2022

I går eftermiddag gick det åt he..vete tittade på hockey med grannen och drack öl. Det blev 4 st starköl skammen över detta är enorm. Hade inget sug på morgonen men det kom som en blixt på eftermiddagen. Jag skyller inte på någon annan än mig själv känner mig som en stor skit. Men jag tänker börja om igen på dag 1 i dag. Jag är fruktansvärt besviken på mig själv. Jag hade kunnat valt att ljuga här och inte sagt något men den enda man lurar är sig skälv. Jag får kämpa på en dag i taget.

@Challe2022 Godmorgon ☀️ Jag är inte expert på återfall då jag (ännu) inte haft något men det jag läst mig till här på forumet är att vill man så går det och det är lättare ju tidigare man bryter. 4 öl är inga jättemängder men förstår nog hur du kan känna dig.

Upp på hästen igen, en dag i taget, sen löser sig resten 🤗🤗

@Challe2022
Hej..
Förstår hur du känner det men klandra inte dig själv. Det är sånt som händer.. du lyckades bryta det efter 1 gång. Jag fortsatte en hel månad. Du är nu en erfarenhet rikare.
Nya tag..✌️
Ta hand om dig❤️