En stund i taget @Påvägmothälsa och jag hoppas att du kan få börja med att avnjuta gott morgonkaffe i lugn och ro ❤

Fick för lite sömn inatt, eller egentligen många nätter. Har iaf gott om tid för morgonstund när det vaknas så tidigt. Ska bara in på behandlingskonferens på förmiddagen och ska försöka vila lite efter det. I eftermiddag träning.

Tar lite av en dag i taget vad gäller enheterna och ikväll blir det inga. Planerade tillfällen skulle inte funka för mig. Jag gör klokast i att ta en dag i taget och lägga mitt fokus på välmående, god energi och åt sånt jag vill och behöver göra. Med rullande schema ser ledigheten så varierande ut och jag har inte ännu kommit in i rutiner för de lediga dagarna än. Har valt att avvakta med att strukturera upp de lediga dagarna för mycket innan jag vet hur långpassen påverkar energin men jag tycker det känns bra. När jag haft några långpass i följd och inte sovit tillräckligt är energin kanske inte helt på top den första lediga dagen efter det. Då vill jag inte lägga på för många måsten och göromål. Men känner att det är viktigt att jag håller mig ifrån enheter så gott jag kan så jag inte sabbar återhämtning och energi till att göra det jag vill de lediga dagarna.

Godmorgon förresten!
Avnjut kaffet ordentligt ☕️

Kikar in.

Dagen blev som tänkt men lite bättre.
Lyckades faktiskt sova en kort stund efter mötet men jag blir inte riktigt människa om jag somnar på dagen. Idag var det dock nödvändigt. Brukar inte göra det annars. Träningen var skön och efteråt åkte jag och träningskompisen och åt middag och handlade lite. Haft en trevlig dag och har nu tagit sömnmedicinen och hoppas få sova lite längre inatt. Jobbar långpass Imorgon 🙂

Önskar en fortsatt fin kväll 💕

@Natalia @prinsessa Godmorgon! Här har jag haft en svacka med nedstämdhet och trötthet, det började efter jobbet i förrgår. Hade ledig dag igår. Lider av att det är så mörkt på morgonen. Mår lite bättre idag efter vila och nu är det bara en dag kvar innan helgen. Önskar er en fin fredag.

Rise and Shine 🙂

Då var det morgonstund med kaffe igen. Fick lite mer sömn inatt.
Som sagt långpass idag och det ska bli trevligt!

Hur mår du @Påvägmothälsa?

Hoppas ni fått sömn och att ni kan skapa en så bra dag för er själva det nu går utifrån respektive förutsättningar.

Kram ❤

Tjo!

Önskar jag kunde dela med mig mer av mina arbetsdagar för det händer så mycket 🙂 Får låta det stanna vid att det varit en riktigt bra dag, eller jag har sett till att skapa en bra dag både för mig själv och andra.

Önskar jag kunde skapa god sömn också men man kan inte få allt.

Vi ses imorgon

@Natalia Vad roligt att det händer så mycket på dina arbetsdagar och hoppas du fick sova i natt!
Dricker gott kaffe här, snart en promenad och sen ska jag hänga med en vän i kväll. Ska skapa mig en bra lördag!

Önskar er alla i kaffestugan en fin lördag!

@prinsessa @Natalia Hej kära vänner, ja jag ser er faktiskt så. Min arbetsvecka fick ett jättefint slut. Eter jobbet kom jag hem och tog ett bad och sen gick vi ut, planerat, och åt skaldjur. Maten var underbar, lokalen lagom stor och inte särskilt "stimmig" och vi delade på en flaska vin. Jag drack mycket återhållsammare och kunde därmed hålla min två enheter. Idag är det sovmorgon och kaffe på sängen. Det är något av det mest avkopplande jag vet. Önskar dig prinsessa en fin dag samt kväll med vännen! Natalia, är du ledig med kissarna 😻?

Hello 🙂

Jaaa @Påvägmothälsa, idag gosar jag med kissarna 🐈‍⬛🐈‍⬛
Och @prinsessa jag önskar ett trevligt vän-häng!
Själv har jag inget planerat. En killkompis jag inte träffar så ofta vill ses men han vill ses på några glas och jag vet att det skulle innebära flera glas vin för mig och isf förstör jag det där riktigt sköna med skönasöndag. Känner inte riktigt att jag vill det. Just nu avnjuter jag mest dagen som den är.

Kram till er!

Skönasöndag 🙂

Blev en lugn lördag hemmavid vid utan enheter och fick god sömn.
Idag ska jag pyssla hemma och fara runt och handla lite. Har inte riktigt bestämt om jag vill ta en promenad eller passa på att träna men nåt av det vore skönt.

Önskar en fin dag!

Kikar in på kvällskvisten.
Har varit en skön skönasöndag.
Farit runt lite och åt söndagsmiddag ute med träningskompisen ikväll. Det var trevligt. Ny blir det lite serier innan sömn.

Önskar oss alla en god nattsömn ❤

Godmorgon vännerna 🙂

Morgonstund med kaffe igen och är glad att jag tog det lite mer eftertänksamt och undvek enheter i helgen. Kan dock inte säga att jag avstod enheter helt under förra veckan men jag jobbar på det där impulserna. Vet hur jag vill ha det och vad jag jobbar för även om vägen inte är helt rak.

Idag blir det långpass och det ska bli trevligt. Den här veckan ska jag sätta i verk lite mer tydliga rutiner för de lediga dagarna. Det finns mycket jag tillexempel vill göra med hemmet som jag vill lägga fokus och energi på.
Men nu börjar vi med att skapa en trevlig måndag tycker jag.

Ta hand om er ❤

Godmorgon godmorgon bästa kaffegänget!

Nu är det trista tider, regnigt och mörkt, och snart kommer snön, har väl kommit på en del håll iofs, men inte ännu där jag bor. Men då gäller det att hålla sig ifrån enheter, man kan tända ljus och försöka mysa så mycket det går.

Önskar er en fin tisdag i oktobermörkret!