@prinsessa @Natalia Det låter som att ni hade en bra helg båda två, det glädjer mig. Mitt liv är tydligen en bergochdalbana just nu. För tillfället stabiliserad igen efter ännu en djupdykning. Står i något slags brytpunkt. Tar en stund i taget.

@Påvägmothälsa, en stund i taget. När det är så pass räcker 1 minuter i taget. En av de stunderna behövs kanske deppa och nästa stund göra nåt annat. Men var sann mot dig själv och din ork iaf. Att bearbeta behövs men att även göra sådant som ger dig lite utandning. För mig kan det tex vara en lång varm dusch, en promenad eller att distrahera mig med serier, träning, promenad, telefonsamtal med dem som fattar läget och ordspel som snabb distraktion. Mindfllness frekvenser i örat kan göra en hel del 🙏 Men främst av allt, tappa inte hoppet. Dagarna kan kännas såhäe och de kanske måste göra det i processer och emellanåt. Men det är inte allt och det kommer bli bättre än såhär ❤

Väga ha tilltro

Godmorgon! Dricker gott kaffe idag! Lite halvledig idag eftersom det är höstlov. Ska ta en promenad nu i det lite trista vädret, men jag ångrar inte att jag inte drack igår. Nu skapar vi oss en fin onsdag!

Godmorgon @prinsessa!
Det är lite trist väder men promenad är alltid skönt. Ska nog också ta en promenad idag.

Är ledig idag med och drack dumt nog vin igårkväll, det var onödigt gjort! Känner också att nu när jag börjat jobba igen och kör så långa pass blir jag mer påverkad när jag druckit vin nån kväll här och där än jag blivit innan av samma mängd. Ogillar att bli för onykter och om jag nu ska dricka vin framöver ska jag tänka på det. Om jag innan lätt kunnat dricka en flaska bubbel skulle det räcka med en halv känner jag. Helst vill jag inte dricka alls. Eller iaf inte särskilt ofta. Har några fler långpass den här veckan och jobbar lördag, söndag. Det blir inga fler enheter för mig den här veckan och det känns skönt.

Önskar en skön dag 💕

@prinsessa @Natalia Första november. Mitt liv är lite skört just nu. Försöker bromsa vardagen och vårda mig. "Passar på" att välja att ha de närmaste två månaderna utan enheter. Hoppas att du fick en fin promenad prinsessa. Där jag är är det ganska rått ute, och jag funderar på att ta ett varmt bad. Natalia; jag lever mycket så som du säger just nu, mycket pauser, eftertanke, egenvård. This too shall pass.

Vad grymt av dig @Påvägmothälsa att ha två månader utan enheter 🙂
Vad mörkt det är förresten! Tycker det är mysigt men har inte vant mig vid de tidigt mörka kvällarna än.

Kikar på serier här och det känns som skönasöndag idag. Om jag var veckovild innan återgången i arbete kan jag säga att det är ännu värre nu 😄 helg mitt i veckan och lediga dagar hipp som happ. Har helt tappat greppet om vad det är för dag och behöver kolla dag på mobilen ganska många ggr.

Hoppas ni har en skön kväll.
Passar på att önska godnatt och så ses vi imorgon igen ❤

Godmorgon!

Idag smakar kaffet inte gott men det är inte för att jag är bakis, det är för att jag har slut på socker. Brukar även kunna ha honung i men den är precis också slut. Långpass idag. Det blev inga enheter igår så energin är ungefär där jag vill ha den idag. Det ger bättre förutsättningar till att skapa mig en ny bra dag 🙂

Ta hand om er!

@prinsessa @Natalia Godmorgon. Livet går långsamt framåt. Känner mig skör. Försöker använda mig av all kunskap jag har om mig själv för mitt välmående. Nå. Skall till min psykolog idag i alla fall. Mitt kaffe dricker jag med mjölk, slutade med socker för länge sedan ...Inga enheter igår, enligt plan. Har inte så mycket aptit heller. Önskar er en fin dag, här är det grått.

@prinsessa Hej igen. Det har inte gått att logga in idag och det har känts lite tråkigt.Besöket hos psykologen var bra och fruktsamt. Idag har min partner varit ledig och vi har varit hemma tillsammans. Det har varit skönt. Var väldigt sugen på enheter under eftermiddagen när vi var ute på ett ärende, känner mig nöjd med att jag gick in på systemet och köpte goda alkoholfria alternativ! Har avnjutit ett sådant framför brasan. Känner lite mera ro.
Hoppas att kaffeklubbens medlemmar har en mysig fredag.

Godmorgon

Jag kom inte heller in igårmorse @Påvägmothälsa. Det kändes lite bakvänt när den morgonrutinen blir rubbad. Inatt har jag inte fått mycket sömn och det känns lite sisådär då det är långpass idag. Hoppas få lite bättre sömn inatt sen.

Önskar en fin alla helgons helg ❤

@Natalia God morgon! Hoppas att det går bra på jobbet trots att det blivit för lite sömn ❤️ Här skall det regna hela dagen, jag tror att jag skall hålla mig inne. Kanske hämta ett paket. Ta hand om mig. Har sovit inatt men kan inte somna utan tabletter just nu.

Godmorgon! Kom inte heller in igår, men nu är jag inne. Dricker gott kaffe framför lite morgontv och vänner som går på trean. Blir lite serier på dagen, kanske några telefonsamtal till någon vän eventuellt besöka någon kyrkogård, ska på middag i kväll, men det fina i detta är att jag tar bilen, så det blir det enhetsfritt för mig.

Önskar er en fin allahelgon!