Jag vrålar. Gud, kan man inte bara få dö någon gång. Jag är less.
Gud säger: "Ja, du ska få dö någon gång."
Men för fan, får jag lov att gå av skiftet nu i eftermiddag?

Jag fattar inte varför jag föddes och jag är trött på att plågas. Och jag super till mig en stunds vila.

FataMorgana

som det gäller att hitta när känslorna svallar. Hur gjorde du, LN? Jag får kämpa för inte få panik och fly.
Just nu ledsen FM

LenaNyman

Jo, jag gör så här. Jag tar ett kroppsligt och mentalt kliv tillbaka. Lämnar halsklump, sargat hjärta och värkande maggrop. När jag tar det där lilla klivet bakåt blir jag varse min ryggrad. Den fokuserar jag på, jag liksom är med den, och efter en liten stund slutar svajet och svallet. Ryggraden är nu stillhetens tjocka trädstam som bär och bär upp. Där, i tystnaden och tryggheten och vilan finner jag källan.

FM. Blaska kallt vatten i ansiktet. Möt din blick i badrumsspegeln. Den som tittar tillbaka älskar dig, värnar om dig, vill dig allt gott och varmt.

Det vill jag också.

LenaNyman

Alltså, fatta så skönt! Hemma! Kopiöst ljuvligt underbart gröndjävulskt härligt. Kom precis innanför dörren, lill-Semlan är hämtad, ska bara packa ur husvagnen nu och landa. På återhörande inom en snar framtid. Kram!

LN - vill du flytta in och bli min personliga coach?! Jag skulle behöva höra sådant som du skriver - gärna varje dag - eller ännu hellre, typ hela tiden.

LN - vet du hur fantastisk du är? Det är du.

Jag har skrivit det förut och jag skriver det igen. Du har en gåva i ditt skrivande och även i det engagemang i andra människor. Förvalta den väl fina du.

Puss o kram

mod60

Rimma kan du oxå.:)
Ja jag har oxå glädjefnatt över att vara nykter. Håller på med lite olika bankärenden och jag märker hur så mycket klarare och snabbare jag är i knoppen efter min nyktra tid, har bättre koll på lösenord, hjärnan kopplar snabbare vad som gäller och minnet börjar bli riktigt ok. m.m
Så jäkla skönt!!!
Nu ska jag njuta i solen som faktiskt dykt upp idag...
kram mod

LenaNyman

Onsdagspuss på dig! :) Här är det ett riktigt begagnat dasspappersväder i dag, men min insida vilar stilla. Hoppas din gör detsamma dito lika.

den devisen behöver inte du, grattis! Själv har jag en del att kämpa med... Men att läsa det du och andra skriver ger mig styrka, kram !

Ja, LN, kan bara instämma med kören ovan. Det har varit så spännande att följa din tråd. Från känslan där i början... Och på sätt och vis gillade jag ditt trådnamn då för det är viktigt att påminnas om den känsla som var just då. Men du lyckades byta till ett mycket bra trådnamn. Det är ju din tråd man ska läsa när tvivlet kommer på. Full av humor, självironi, tvivel och misslyckanden. Och nu full av lycka och hopp. Ska också försöka hitta min ryggrad dör inne. Kramar!

LenaNyman

Vad ord kan betyda mycket.
Tack.
Kram.

P.S. Sisyfos, klart du kommer att hitta din ryggrad. You're designed to. :)

LenaNyman

... bedårande och givmilt skrivet. Tack för att jag fick starta min dag med att läsa detta ljuvliga.

Och du? Detsamma. Det bara vet jag. ♥

LenaNyman

... tycker jag att det är mycket roligare att plocka vinbär utomhus än att ta hand om skörden inomhus sen. Bara så att ni vet, alltså.

Finfin söndag på er alla!

Ansa/rensa går ju också att göra utomhus. Tycker att det blir liiiite roligare då i alla fall. Men håller med om att själva "jakten" är rolig. Att skörda är kul. Bestyren efteråt mindre roliga. Eller skiiittråkiga helt enkelt för att citera Vilja.