Börjar känna mig förbannad!
Förbannad på Alkohol, förbannad på att min sambo tar All plats i vårat förhållande...förbannad på att jag lever i skuggan av det äckliga drickandet å allt som medföljer...
Såååå jävla less på skiten..alltid anpassa mig efter honom..
Vill bara skrika rakt ut, blir så ARG på egoisten å hans vidriga supande.
NÄ nu jävlar får det vara nog

Blueeyes

Vet du trollis. Nu får du liv att vara lite självisk!! Du mår inte bra i förhållandet nu och behöver komma bort. Om han när du har flyttat slutar dricka och ni hittar tillbaka till varandra är det ju superbra. Men ta ställning till det då.
Börja med att flytta och hitta dig själv igen.
Här har det livats att sluta helt en period. Oklart hur lång den perioden är men jag sa att jag stöttar o hjälper dig så mycket jag kan o får - men jag kommer flytta.
Känns så skönt!!
Säger inte att det är för alltid men trött på lugner tjafs o att ständigt gå o kolla hur mkt alkohol som finns inför helgen.
Tacka nu ja till lägenheten för din egen skull!!

Trollis

Tack för eran respons ?
Jag har nu försökt prata med honom, men jan bara suckar å blir irriterad. Försökte få honom att förstå hur jag mår men han vill inte lyssna. Så återigen anpassar man sig å slutar prata för att Han inte orkar... Blueeyes, du har förstås rätt i det du säger...det blir ju Aldrig bättre i denna relation, bara mer å mer som läggs på hög å kväver en långsamt från insidan. Prata om det som varit får jag inte heller...allt ska glömmas å locket ska på, enligt honom. Men nu funkar inte jag så, alla sårande ord, lögner mm försvinner ju inte för att man låtsas. Kontaktar bostadsförmedlingen i morgon å tackar JA!!!! (Hoppas jag vågar)
Jag måste ha ett liv..å det får jag aldrig med honom ? hur ont det än gör att nara tänka tanken på ett liv utan honom så måste jag göra det...

etanoldrift

Jaha du trollis.
Du måste bestämma dig för hur länge du orkar med den här djävulsdansen, för det är bara DU som kan ta dig ur den..
Nej, Det blir inte bättre denna gång..
kram/ e

Blueeyes

Ring imorgon o säg JA!! Du klarar det. Det kommer bli skönt. Vi får peppa varandra. De kanske kan luska fram en lägenhet som det är tidigare inflytt på om du berättar varför. Själv ska jag på 4 visningar den här veckan. En av dem har inflytt 1/3 håller tummarna att de 3 innan mig tackar nej.
Tänker på dig imorgon!

Blåögd

hur jobbigt du har det!!! Nu har det gått 2 mån för mig och trots de svarta hål man ibland ramlar ner i så blir man starkare, för inget hade blivit bättre om jag stannat. Hade aldrig haft kraften att resa mig eftersom det alltid hände någon ny incident med alkoholisten och det tar då så mkt tid från en själv. Min egen styrka kommer mer och mer och för mig har alanon vart min "landningsbana"
Hur du än väljer så kan jag rekommendera dig att ta dig dit, kramar!!!

Trollis

Godmorgon!
Har försökt komma i kontakt med bostadsförmedlingen idag, de kontaktuppgifter de gav mig via mail till personen som bor i lägenheten är fel. Tiden går ut idag men jag vill gärna se lägenheten först, man köper ju inte grisen i säcken.
Ångesten river fortfarande ordentligt i hela mig, knappt sovit inatt heller. Känner mig så ensam just nu, fruktansvärt... Funderar på att ringa alkohollinjen för att få råd. Att man kan bli såhär förstörd, usch!

etanoldrift

Hör av dig till bostadsförmedlingen och säg att du inte har fått möjlighet att se lägenheten för att kontaktuppgifterna är fel!
Det är din rättighet att att få se den.. Men vänta inte för länge..
Att ringa och få prata är bra
kram/e

Trollis

Hej E!
Jag har kontaktat bostadsförmedlingen nu å fått nya kontaktuppgifter. Ska göra ett nytt försök så jag får möjlighet att se lägenheten.
Efter jag kört min son till skolan så letade jag upp mindfulnes meditation på youtube så nu känner jag mig lugnare igen. Det funkar på mig iaf när man behöver ur ångesten snabbt ?
Så, nya tag i denna berg å dalbana...
Kram

etanoldrift

Ja, klivet ut i det okända, känns alltid tufft.. Men det brukar bli mycket bättre, när man väl är på väg!
Vi får precis som de beroende på forum, ta en dag i taget!
Styrkekramar/ e

Jag tycker att du gett din man alla chanser i världen. Han förtjänar inte dig. Du förtjänar bättre. Även om han vet att han gör fel kan inte sjukdomen hindra honom. Är du själv mycket sjuk vad gör du då? Jo kontaktar sjukvården. Detta behöver din man också göra. Först måste man inse att det är en sjukdom.

Trollis

Nu är jag tillbaka, har varit en omtumlande vecka. Jag var iväg å tittade på lägenheten å den var verkligen jättefin så jag tackade Ja till den. Blev en massa blandade känslor efter det men kände att jag tagit rätt beslut. När känslostormen lagt sig började jag planera å möblera nya lägenheten i tanken.
Min sambo köpte alkoholfria öl på bolaget å shockade mig rejält. Han känner på sig att nåt är på väg att hända antagligen. Men det är försent nu.
Han är ju inte så trevlig när han är nykter heller, visst kan vi skratta å ha roligt emellanåt men det händer alltmer sällan nu.
Åker upp å ner i mina känslor men jag är ändå på rätt väg nu, det vet jag innerst inne. Ja aeromagnus, han har verkligen fått alldeles för många chanser som han sumpat...trampat på mig på alla möjliga tänkbara sätt.
Men nu jäklar ?? är det JAG som gäller. Tack alla fina som är "med" på min resa å stöttar mig, betyder enormt mycket.
Kram kram kram

Blueeyes

Jätteduktigt!! Ge dig själv en klapp på axeln! Det är många känslor upp o ner men att faktiskt tagit ett brslut känns bra när det blir dalar.
Mkt bra jobbat!
Kram

Jag lämnade min man för snart två år sedan,efter många års tvekande och velande.
Var verkligen nere på botten innan jag orkade lämna min fd man som jag trott var mitt livs kärlek.
Det är tungt fortfarande.....men separationer är jobbiga.
Men det jag VET är att jag aldrig hade kunnat stanna kvar i den destruktiva relation vi hade med alla svek och lögner.
Tror på dig,man fixar mer än man någonsin anar.
Jag loggar ofta in på forumet och det är så skönt att man inte är ensam om sina jobbiga upplevelser.Även om det är gripande om att läsa om andras jobbiga livshistorier där alkoholen förstör så många familjer och förhållanden.
Kämpa på/kram

etanoldrift

Ja, det är och blir stora förändringar.. Det kommer inte alltid att bli lätt, men jag tror att du får en chans att hitta dig själv..
Kanske ger det också extra motivation till din kille att verkligen på allvar ta ta i sin situation!
Kommer att skriva mer i nästa forumdel, som heter "Det vidare livet" (min tråd heter: Mitt nya år i mitt nya hem)
Kram och lyckospark därbak/ e

Blåögd

Kommer antagligen bli tungt i börja men håll ut det blir bättre!! Nu kan du satsa allt på dig själv ist och kommer sakta men säkert komma till ett bättre mående. Massa kramar och återigen grattis till att du valde dig själv.

Trollis

TILLBAKA PÅ RUTA ETT IGEN!!!!
Ringde bostadsförmedlingen för att kolla hur det blev med lägenheten...tydligen hade en man med högre poäng än mig anmält intresse i sista minuten så lägenheten gick till honom..?
När man äntligen vågade så skiter det sig iaf,,, jag var ju helt säker på att jag skulle få den.
Tur att jag inte sagt något till mina barn eller sambo om lägenheten, ville vänta med det tills allt var klart.
Men nu får jag börja om från början känns det som. Vilket bakslag det blev, hade jag Inte räknat med alls. Men men, solen skiner där ute, får ta en promenad å rensa tankarna. Leta vidare å göra nya planer...igen ?
Det var väl inte meningen just nu då, helt enkelt.
Kram på er alla fina människor ?