Hej
Det är ett par månader sedan jag var aktiv.... o värre har det blivit! Då mamma o pappa har gått bort med ett par månades mellanrum har drickandet lindrat o hjälpt. Jag började gå till samtal o började med tabletter o tyckte jag drog ner drickandet till nått glas fre o lörd. Sedan skulle jag utomlands o jag drog ner på tabletterna, mest för jag är så jävla flygrädd o ville bli lite berusad av nått glas vin.... Bara där ökade drickandet igen

Nu de sista 4-5 veckorna har jag haft tarmvred o åkt in o ut till akuten varje vecka, inga tabletter hjälpte så jag slutade med A tabletterna. Smärtan har jag lindrat med starka tabletter o vin.... Oro för op (gjort 4 st var av två med svåra komplikationer ) har gjort att jag druckit mer o mer. De planerade in op för 3 veckor sedan, vindrickandet ökade för varje vecka. Op blev inställd även om jag låg med dropp o lugnande o skulle rulla in. Tidsbrist. Ny op tid två veckor senare..... Jag har pendlat mellan akuten o systemet varannan dag. De ville inte akutop då jag är gastric bypas op o de behöver special kirurger.
Nu är jag nyopererad men kan ju faaaaan inte sluta dricka. Sitter här nu bakis o måste till jobbet. Längtar tills em då barnen är borta o mannen skall komma sent, då hinner jag få i mej en flaska vin.....

Detta är helt patetiskt! Vill men orkar inte sluta! Till o med ljög för samtals tanten att fortfarande ligger inne o kan inte komma till henne i morgon.....
Suck!

Tänk att den är kvar så att du inte kan dricka. Håll ut nu så är du lite längre på väg. Känner så väl igen de där funderingarna... Och man måste bestämma sig, måste ha en plan och stanna upp och tänka. Det är så lätt att tänka att det inte spelar så stor roll, att det är en gång, att agera på tillfället, men det är inte ok att dricka igen av gammal (o)vana. Det blir bättre och lättare efter ett tag. En dag i taget! Du klarar det här!

Lena72

Har planer för hela dagen, det hjälper mej mest, att vara uppbokad.

Tycker det har gått lättare o bättre än jag trodde. I dag dag 10!!

Varför jag undrade om antabusen är att vi kommer skriva på ett kontrakt i morgon som vi har kämpat med i 4.5 månader! I morgon sker det! Jag vill o kommer skåla i champagne. Jag ser det inte som ett nederlag utan som att jag väljer mina strider.
Sedan får jag hälla ut rester o köra stenhårt igen. Vi skall bort på lördag o jag kör så det får inte bli en lång dikeskörning utan ner o upp igen!
Vet att ni inte tycker så men skriver mest denna tråd till mej själv.

Idag nykter och har 1000 järn i elden!
Kram

Flinga

Skit i champagnen!
Drick Champis eller vaffan som helst som bubblar men utan alkohol.

Lena72

Igår firade vi med champagne och vin till maten. Det var så gott men när vi kom hem var det bra! Inget mer...
Har varit nykter i 10 dagar innan. Det kändes inte som ett misslyckande eftersom jag (Lena) valde att dricka. Men de andra dagarna när suget har rullat över mej som en stormvind då är det inte jag utan A som hade bestämt, då hade det varit ett misslyckande!
Oj vad svamligt det blev.... Ha ha
Huvudsaken att jag fattar själv.
Nu skall jag o sonen på monster jam! Idag blir det en nykter dag.
Kram

Lena72

Skall iväg o plocka majs i dag med familjen. Igår var vi på monster jam med sonen. Jättemysiga dagar! Känner mej dock lite nerstämd. Var o fixade på mina föräldrar grav vet inte om den sorgen sitter i eller om det är A som spökar.
Men idag blir det piff o pyssel och en typisk söndag med lammstek.
Kram

När man dricker tränger man undan känslor. Även om man upplever det som om man hanterar just känslor när man dricker så är det ju inte på riktigt. Tror att förlusten av föräldrar sitter i länge. Saknaden går inte att beskriva. Nedstämdheten kanske är en kombination av sorg o också av saknaden av att dricka. Man måste inte vara glad hela tiden. Tycker att man ska acceptera sina ups and downs lite mer. Inte hela tiden sträva efter ett tillstånd av glädje och lycka. Och sorg... Ja, det kommer tillbaka när man minst anar det och den saknaden måste man också leva med. Det är inget kostigt. Hoppas du också känner dig stolt! Det ska du vara. Lycka till nu!

Lena72

Hittade en rödvinsflaska till lammsteken, en del i såsen ett glas till dottern, mannen o mej. Slatten som blev över tog jag när jag städade, kunde ha dödat för ett glas till! Men har inget hemma och nu är det en nykter vecka som väntar!
10 nyktra dagar och en champagne fredag o vin till maten på söndagen. Nu gäller det att strama upp!
Kram

Lena72

Nu skall jag köra minst 10 dagar till men sånt jävla sug! Måste till banken som ligger granne med systemet o bara känner hur jag kommer "bara" slinka in där.....
Faaaaaaaaan

Hoppas du stod emot. Det blir lättare efter hand. Gäller att stå emot där i början... Och om du nu snavade... Kör på direkt med fina 10 dgr.

Lena72

Jag slank in o skåp söp. Vaknade med värsta ångesten.
Ljög till o med för min A tant. Hon var SÅ besviken att jag drack champagne i fredags så jag kunde inte med att säga att jag smögsöp i går. Vem lurar jag????
Det var nog champagnen som triggade allt.
Tyckte ju att det gick så bra i 10 dagar!
Sån ångest! Vill bara gräva ner mej...,
Är på jobbet och tårarna bränner, var det värt det????? Nej! Ändå önskar jag jag hade en flaska här o nu!

Du kommer igen. Du hade 10 dagar. Kör på igen nu, du inte på ruta 1. Tycker din a-tant reagerar lite konstigt. SÅ besviken.... Ja, det är man ju själv också när det går åt helvete. Och vad hjälper det. Bättre att fundera över varför o hur och hitta strategier för att klara det bättre nästa gång. Det går! Vet att det känns omöjligt men 10 dagar då har man gjort det värsta o kommit en god bit på väg.

Lena72

Känns inte lika tungt idag. Min man är hos A tanten och får rådgivning o stöd. Inte hos min tant utan en egen. Det var jag som tyckte han behövde prata av sig ändå känns det lite konstigt att han sitter där o pratar om mej....
Blir en nykter dag! Tror jag....

Lena72

Känner mej på topp! Har dragit igång en massa kul på jobbet o har virrvlat runt med både dammsugare o mopp.
Vilken kraft!
Kram

Lena72

där kom suget! Hem lite tidigare, ingen hemma, skall laga mat.....
En A fri öl ligger inte högst på önskelistan men en sån får det bli!
Suuuuuugen!
Småfnissar o tänker: sugen på vad? Listan över negativa A saker är lång!
Kram

Lena72

Har blivit duktigare! I somras var detvarje dag nu är jag nykter på veckorna men just fredagar är så svårt. Trillade dock dit i söndags, barnen somna tidigt då det var en sen helg med tidigare mornar o min man var inte hemma.

Är inte så orolig för sociala tillställningar, då känner jag mig säker då andra tittar på och kan lika gärna vara utan. Men ensamheten oroar mig, vill häva och vara i fred och dricka. Som tur är att dessa gånger inte blir så ofta i en stor familj....

På en 15 dagar period har jag trillat dit 3 gånger. Inte optimalt men bättre än i somras.
Kram o tack för att du undrade!
Är inne o läser men orkar inte skiva, känns bara som samma babbel från mej.
Kämpa och trevlig helg!

Lena72

Jaha då är ångesten på plats, känner mej dum, ångrar mej..... Hur är man funtad? Varför går man på det? Varför lyssnar jag på A djävulen? Känner mej ledsen o trött....