Hej!
Läser och läser vad andra skrivit!
Har gång på gång slutat med alkohol och börjat igen!
Jag dricker kanske inte så ofta men när jag dricker så dricker jag tills jag stupar och oftast i ensamhet. Har gjort bort mig så!!
Pinsamt!
Jag är kvinna i 40 års åldern med bra jobb!
Kör det klassiska, perfekt utåt, klarar allt, höga krav och mål för mig själv!
Gått i terapi osv, allt har hjälpt på sitt sätt!
Nu har jag varit utan alkohol i en vecka.
Men är livrädd att jag ska falla igen!
Tänker att ta dag för dag!
För första gången känns det som om jag är värd att må bra.

Månljus

Detsamma! Duktig du är! ??
Jag har själv precis börjat. 3:e dagen för mig. Ska också fixa det. Finns faktiskt ingen annan väg att gå. ???

Härligt att höra din motivation. Bra jobbat! Ja det där med balansen är svårt. En svår sak med att vara nykter verkar ju helt klart vara att man måste fylla tiden med något annat. Man har inte insett innan hur mycket tid det tar. Både att faktiskt dricka och vara i det, och sen dagen efter då man inte behöver tänkta på att göra något, för man orkar och vill inte. Nu vill man ju! Träningen är underbar, nu orkar och vill man helt plötsligt. Men man måste vara lite försiktig för det är väldigt lätt att gå på för hårt för man vet inte riktigt hur man ska hantera all tid och energi. Träna försiktigt i början om du inte är van, och trappa upp efter hand. Och ha vilodagar! Jag är inne på 6 dgr i rad med träning nu av precis samma anledning, jag måste göra något och jag vill träna. Men idag har jag lovat mig en vilodag, jag måste. Lycka till nu så kämpar vi på! :) Kram

Sannah

Vara trött, seg, orolig och ledsen ibland. Jag är tacksam att jag känner något!

Utan belöningar i form av vin så är jag så illa tvungen att känna.

Sannah

Fick igår reda på vad som egentligen hänt. Hur mitt liv sett ut i min ensamhet med alkohol. Det är en befrielse att öppna sig och vara sårbar. Samtidigt oerhört läskigt.
Sist men inte minst ett träningspass på det.
Fasen vad stolt jag ändå är över mig själv.

Sannah

Denna tråd för att gå vidare till en ny tråd på det vidare livet. Som ett slags avslut för att markekera för mig själv en nystart som helt vit. ??

Hoppas bara du inte är för snabb med att lämna tråden. Jag tänker att om du får ett bakslag så kanske de tynger dig extra mycket om du var helt säker på att du gått vidare nu. Men jag önskar dig all lycka till, kör hårt med träningen, den kan bli vår bästa vän :) Glöm inte vilodagarna bara!

//Kram

Sannah

Jag har haft denna tråd i över ett år? och om jag faller kommer jag tillbaka! Kommer ändå vara inne här och läsa och stötta.
Tror som du skriver att träning är en av lösningarna bland många andra.
Ska tänka på vilodagar!
Kram

Ville lyfta upp din tråd här i detta rum.
Blev nyfiken på din historia och vilket igenkännande jag fick!

Jag vet att du skriver så fina inlägg i Det vidare livet nu men din tråd här blev så lärorik och värdefull för mig. Säkert för någon annan också så jag delar med mig...av dig?
Kramar???