Och imorgon är det söndag så då är du också nykter ?

Kram ?

Ångesten gör sig hela tiden påmind? men åter pga min dotters mående. Är väldigt orolig över hur den kille som bor hos henne påverkar henne. Det som ändå tröstar mig är att hon har inte dragit iväg och hon har kontakt m mig och min man??

Dagen är inte över men det kommer bli en tredje dag som nykter, det kommer bli bad och nu kommer det bli en promenad??

Kram alla??

Ångesten gör sig hela tiden påmind? men åter pga min dotters mående. Är väldigt orolig över hur den kille som bor hos henne påverkar henne. Det som ändå tröstar mig är att hon har inte dragit iväg och hon har kontakt m mig och min man??

Dagen är inte över men det kommer bli en tredje dag som nykter, det kommer bli bad och nu kommer det bli en promenad??

Kram alla??

Tog en promenad utan hund och på stranden träffade jag min son och hans sambo. Visste att de skulle vara där. Blev sittande och pratade m dem om vår dotter/syster samt kille. Till slut ringde min man och undrade vad jag hade tagit vägen. Jag blev kvar på stranden och min man kom m badkläder och matsäck. Badade och var där ganska länge. Åkte hem tog en dusch och så skulle min man och jag åka t ett ställe för att äta pizza men stängt. Nästa ställe var väntetiden 40 minuter. Åkte tillbaka in t stan t en annan restaurang. Ville sitta ute men inte Coronaavstånd. På fjärde stället hade vi tur och t slut fick vi vår pizza. Egentligen ska jag inte äta pizza som innehåller mer än hela mitt dagsbehov av energiintag. Detta händer dock inte varje dag. När jag kom hem kom jag på att jag hade faktiskt inte tänkt tanken att jag skulle beställa ett glas öl el vin utan det blev mineralvatten m citronsmak. Så jag kände mig nöjd och det fick vara ok m pizzan bättre än alkohol.

Ångesten finns där...lättnar ibland och ökar ibland...ibland kommer en tår?

Somnar nykter dag tre och det är en skön känsla??

Godnatt alla??

Måste bara fråga er här på forumet.
När jag har skrivit här på forumet står det då att min tråd är uppdaterad för er? Jag ser det hos er andra men ser aldrig en indikation på att någon har skrivit i min tråd. Känner att jag vill kolla upp detta!

Kram?

Härligt för dig att vakna på dag 4 utan "vintyngd" i skallen ??, eller hur!?
Jag ser när din och andras trådar är uppdaterade och även min egen. Konstigt att du inte gör det?
Kanske admin har en förklaring?

Hoppas din måndag blir bra och att du känner dig såpass glad och nöjd med dina vita dagar i ryggen att du fyller på med fler ?

Skickar styrkekramar till dig??
???

Godmorgon Varafrisk! Nu har du klarat 3 dagar och påbörjat den fjärde. jättebra ju!? Så nu klarar du dag 4 av bara farten tror jag.

Ha en bra dag! Kram ?

Jag kan just nu inte riktigt ta till mig glädjen av att jag klarade det men med tanke hur em/kvällen har varit så är jag glad att jag är spiknykter!

Är extremt orolig för min dotter och i synnerhet nu ikväll. Killen som hon träffat har flytt fr folk/kompisar som han har lurat på pengar. Det är för invecklat och långt att skriva om här..

Skriver mer imorgon!

Tack FinaLisa, Torn, Andrahalvlek och Jullan 65 för hejarop?

Somnar nykter?

Kram❤️

.,, för att kika hur det hade gått idag. Och så skrev du precis.
Vill nästan gråta lite så jäkla grym och duktig är du.
Fattar mer än väl att det är tufft.
Håll i dig, den där megastarka delen av dig som klarar en dag imorgon också. Det gör du.
Kram kram ?

Grymt bra gjort! En dag i taget så fixar du det här!

Kram ?

Tack Se klart?

Nu ska jag släcka lampan och försöka styra mina tankar så mycket det går så att inte fantasin skenar iväg?längtar t morgondagen och att det inte hänt min dotter ngt?

Kram??

Kanonbra Varafrisk! Det löser sig för din dotter, det kommer fixa sig ska du se. Att du inte dricker är viktigast nu. Inget hade blivit bättre för din dotter om du drack idag. ?

Kram

Nej, det var så skönt att vara nykter! Nu är jag dödligt trött i hela kroppen av för lite sömn och oro?
Hoppas verkligen att inte min dotter har kommit t skada och vågar/kan lämna den här killen och komma hemma t oss idag.

Jag tror mig nästan på att jag vågar säga att jag ska vara nykter idag.

Kram?

Förstår att du är trött Varafrisk. Vilken pärs din dotter och du går igenom nu. Jag har läst allt du skriver. Nu har du (återigen) en tid av stark oro och sömnbrist framför dig. Jag lovar dig. INGENTING blir bättre av alkohol. Din dotter kommer helt säkert också känna av om du inte dricker (Även om vi ofta tror motsatsen är det verkligen inte sant. Gäller såväl stora barn som små barn.) och känna sig tryggare med dig i en mycket svajig tid för henne själv. Du är hennes mamma, hennes största förebild i livet! Även om pappa finns också så går det inte att underskatta mor-dotter relationen. Du fixar dag 5 också. För din skull och din dotters skull.

Kram!

Varafrisk, hur orolig du än är så blir det värre om du dricker.
Alla känslor förstärks så försök att spela filmen och föreställ dig hur du dricker första glaset...sedan andra....och sedan tredje...hur känns det nu tror du?
Du kommer ångra dig där någonstans och tänka, fan vad meningslöst det här blev!

Så Varafrisk, låt bli är mitt råd ?
Kram ???