@Daemon Den här trådens namn känns dock passé, eller hur? Min första tråd heter ”Behöver all hjälp jag kan få”. Min andra tråd heter ”Andra halvlek har inletts”. På alla sätt gick jag vidare 🤩

Kram 🐘

@Andrahalvlek Hej! Jag är så glad för att du är så positiv till boken ”Skål, ta mig fan!”. Ambitionen från mig var alltid att nå ut till många så att någon eller några kunde få lite stöd och hjälp. Tack för att du för det vidare 🤗 //Författaren

@skål ta mig fan Hejsan!
Jag gillade språket i boken, att ingenting skrevs på näsan, och att utgångspunkten är att vi är alla olika. Samtidigt är den tydlig med vilka uppenbara fällor och misstag som finns, och ger tips om hur man kan undvika dem. En lagom dos av ’pekpinnar’ (i rätt form) behövs trots allt, blandat med positiv pep. 😃 Boken hjälpte mig att fokusera i rätt riktning, och i valet att helt avstå ifrån alkohol.

Där finns en hel del i boken som stämmer in på mig. Flera situationer som tas upp känner jag absolut igen, inte minst att man väljer (eller väljer bort) situation och plats efter tillgång på alkohol (vilket är bedrövligt…). En del i boken har jag dock (lyckligtvis) inte erfarenhet av, och avser inte få det heller. 😁 Min fru lyssnade på boken efter mig. Det var lite kul, för då kunde vi diskutera innehållet och olika scenarios i livet.

Jag kan definitivt rekommendera boken! 👍

@vår2022 @Andrahalvlek @Amanda L Tack! 😍 Back in business nu, efter återkommande sjukstuga här hemma. Gamle Covid kan fortfarande… Men nu är alla på fötter igen.

Ikväll blir det mys vid brasan och TV-serie efter maten.