Jag kan inte sova. Jag har funderat mycket över mitt liv och mina absolut dåliga alkoholvanor. Nu måste jag sluta innan jag förlorar allt. Jag letade på nätet efter ett hjälpmedel och nu är jag här. Jag är glad att jag hittat hit för att nu är situationen akut. Jag behöver en plats där jag får skriva av mig, helt enkelt. Mitt problem har egentligen pågått i flera år. Endast nu inser jag att JAG HAR ETT ALKOHOLPROBLEM! Idag är dag noll av mitt alkoholfria liv. Under alla dessa år av drickande har jag ljugit och gjort otroligt många dumheter som kostat mycket pengar och som nästan förstört mitt äktenskap. Nu säger jag STOP! Jag försöker förstå varför jag egentligen dricker/drack? Men jag kommer inte fram till en bra förklaring, egentligen. Allt känns som en ursäkt. Varför har jag varit så själv-destruktiv?

Önskar dig kraft i styrka.
Du är en kämpe som inte ger upp.
Tänk på att du mår bättre utan A. Och tänk på det positiva. Livet blir dock lite tråkigare i början utan A. Men det gäller att hitta något bättre.
Ta hand om dig o kämpa på.❤️✌️

Ja, kämpa, men ta gärna hjälp, har du provat antabus? Och AA-möten? Det kan vara bra med back up. Det går att sluta, du har ju klarat det förut och vet vad du vill. Värme och styrka till dig!

Bästa @Crusade! Så tufft du har det! Eftersom du har berättat att du har bipolär sjukdom så är det många delar som du beskriver som liknar min dotters sjukdom. Som tex det här med att antingen är det svart el vitt.

Jag har följt dig under tiden som du har skrivit här på forumet. Du skriver som oftast på natten. Hur är det m din sömn? Behöver dina mediciner justeras? Säger som ngn tidigare frågat…antabus? AA- el NA- möten? Det känns verkligen som du behöver stöd i detta. Sök hjälp🙏🏻

Kram🤗

AntaBus ...

Dags att börja med det ... igen ... nu behöver jag hjälp. Jag gör endast dumheter när onykter. Handla på nätet, slänga bort pengar vi behöver så mycket, göra min man så ledsen att han nästan inte längre orkar. Och mycket mer.

NU ÄR DET SLUT med alkohol shiten. Jag gillar inte ens dricka överhuvudtaget på grund av smaken och lukten. Så varför började jag?

Jag vet faktiskt. För att flykta från verkligheten. Så är det i alla fall för mig.

Jag ska ge min man den finaste present någonsin ... min nykterhet.

Från och med idag börjar en STOR återhämtningsprocess. Det är jävla tufft men jag har faktiskt inget val. Det är alkoholen eller min man.
Jag väljer min man!!!

När jag skriver ner alla nackdelar av alkohol ... då ser jag verkligen att alkohol är en riktig djävel som försöker lurar mig på olika sätt. Jag kommer ihåg hur fin jag var när jag inte drack ... och undrar var gick det fel?

Jag vill inte tänka eller fundera på det för mycket. Nu vill jag fokusera mig på här och nu. Det förflutna kan jag inte ändra. Idag kan jag bestämma hur min dag kommer att bli.

Önskar er alla lycka till. Det är en kamp som bara vi förstår.

Tack
xxx

@Crusade Jag tycker det är en bra idé att satsa på framtiden och jobba för förändring. Men kanske också litet att fundera på vad som gick fel, så att du inte gör om samma sak. Var det kanske all stress med resan?
Kan det vara så att du behöver mer lugn och ro, inte mer stress och utmaningar?
I varje fall tills nykterheten är i hamn...
Lycka till i varje fall, jobba framåt (du vet att du kan) och ta hjälp. Även AA kan vara bra att pröva :)

@Crusade Bra att du tar tag i problemen igen! 💪 Nykterhet är en väldigt bra grej!

Såg diskussionen om en träff längre upp. Vet inte riktigt var och hur det annonserats tidigare (jag har iaf inte sett det)? Låter som en intressant idé tycker jag.

@Crusade
Försöka att kämpa vidare.. Du kan klara detta..det är svårt att ta sig vidare efter misslyckanden men det går.
Du kanske behöver stöd av AA eller någon digital grupp.
Vi klarar detta tillsammans.

@Crusade Med blandade känslor hälsar jag dig välkommen tillbaka. Jag har tänkt på dig och undrat hur det går. Fortsätt skriv här oavsett hur jobbigt det än är så kan vi här stötta när det är som allra jävligast vilket jag tolkar att det är. Jag tror vi alla varit där både en och två gånger. Jag har det iallafall och definitivt fler än två gånger. Vill skicka en stor cyberkram 🥰 till dig!

@Crusade Med blandade känslor hälsar jag dig välkommen tillbaka. Jag har tänkt på dig och undrat hur det går. Fortsätt skriv här oavsett hur jobbigt det än är så kan vi här stötta när det är som allra jävligast vilket jag tolkar att det är. Jag tror vi alla varit där både en och två gånger. Jag har det iallafall och definitivt fler än två gånger. Vill skicka en stor cyberkram 🥰 till dig!

@Crusade Välkommen tillbaka❤️
Och som @Ny dag säger, fortsätt att skriva.
Du har tidigare berättat att du har flera olika diagnoser bla bipolär. Med tanke på att min dotter har bipolär sjukdom vet jag hur svår den är. Kombinationen att vara alkoholberoende och ha bipolär sjukdom är svår dessutom har du fler diagnoser. Jag tänker verkligen att du behöver professionell hjälp. Vilken typ av bipolär sjukdom har du? Snälla du sök professionell hjälp🙏🏻

Lycka till🙏🏻❤️