Hej! Mitt nick är efter en mousserande dryck. Djävla illa valt, då jag själv mest kan liknas vi en avslagen mellis. Jag är halvny här. Har hukat under en stark kvinna vid namn lillablå på anhörigsidan. Men nu tror jag mig vara redo. Jag måste vara det. Min historia är på inga sätt unik. Ni kommer dessvärre ändå få ta del av den. Just nu behöver jag bara lite teknisk support och sen följer booooooring./R

och har åsikter om det mesta. Det är väl klart att vi får skriva precis vad vi vill på forumet, åtminstone i vår egna tråd. Sen är det trevligt med feed back men jag skriver för min egen skull. Medan jag skriver ner mina tankar så klarnar det ofta och jag ser problemet, ibland även lösningen. Sen är det upp till var och en att läsa eller låta blir.

Bra VV att du drog till med ultimatum. Butter men handsome, hmm, svårt att motstå:-)
Utvik från det vanliga alkoköret säger du. Nu hör nog allt i vårt liv ihop med alkoköret, mer eller mindre. Allt ingår i bilden. Så man får skriva precis vad man känner. Utan att vara direkt elak förstås, normala regler. Man får också vara precis så personlig som man känner för. Vad blir det annars för menlöst dravel? Det som hjälpt mej mest här på forumet är att läsa om andras missnbruk och dess konsekvenser. Jag känner att jag inte är ensam, jag är inte helt konstig ändå. Inte konstigare än ni i alla fall:-)

Och ja, du är duktig, Dompa:-D

Maria42

Vi måste skriva om allt, det hänger ju ihop, hur vi tacklar livet hör ihop med hur vi handskas med alkoholen. Vi lär oss mycket av varandras livshistorier.
Vill fråga dig R, efter att du drack nu senast, har suget ökat sedan dess?, känns det som om du är på dag 1 igen ( så jobbigt som det var då) eller fortsatte du bara utifrån där du var innan?
Kram

Dompa

Nej Maria...jag tycker faktiskt inte att suget har ökat. Men jag drack ju ganska lite med alkismått mätt. Lite förvånad att jag faktiskt fixade att sluta efter tre glas. Det var ju planen...men trodde nog inte att det skulle gå så lätt.

Det känns som jag bara fortsätter från där jag innan förra söndagen. Men jag litar inte hundra på mig själv. Har ju fått höra om och om att för en alkis finns det ingen återvändo till ett "normaldrickande".

Jag kommer att testa igen. När omständigheter är rätt. Får väl se hur jag reagerar på en större mängd. Dumt kan tänkas...men jag måste göra så...kanske är det det som är sug? Fast det känns inte så. Jag uppmuntrar ingen annan att testa. Trots att vi har samma sjukdom så kan vi ju reagera helt olika när vi testar. Väldigt bluddrigt svar kände. Fråga igen om du inte förstår! Kram/R

Dompa

Jag vill ju också ha ett öppet Forum där man dels kan hela sig själv. Dels utbyta tankar. Man behöver ju inte läsa i varje tråd.

Dessutom är det ju faktiskt så att man kan få nya vänner. Men för att vänskap ska kunna födas/utvecklas då måste man ju få en chans att lära känna personen. Blir lite lättare om man vet lite bakgrund och värderingar.

Skulle också vilja träffa en del av er live. Får se om det blir så i februari. Har anmält mig men just nu ser det lite svårt ut...att komma iväg. Mycket på jobbet nu efter de långa ledigheterna. Men vi har ju tiden för oss. Kanske ses vi på ålderns höst! /R

Dompa

Läste en mycket glasklar analys - av Andreas i hans egen tråd - om varför ni har vissa problem i ert äktenskap ;-) En blivande klassiker!!! Dagens största leende... /R

Maria42

Både här och i min tråd, ja, ledsen är jag helt klart och jag ska helt klart fundera på ilskan VV.
Skönt att höra att inte suget har ökat, och att du bara fortsatt från där du var tidigare. Så upplevde jag det också när jag drack i mars förra året. Därför har jag ingen anledning att tro att det skulle vara annorlunda nu. Både du och jag har ju barnen som största drivkraften.

Nå, det satte ju "pappa" stopp för, jag absolut hatar att inte få bestämma själv, och skvallra skulle han göra det sa han senast idag.

Kram!

vill.sluta

Uppriktigt FÖRLÅT!
Jag är ledsen om jag gick hårt åt dig, som en bulldozer........

Det är tack vare Maria jag kommer till insikt och förstår. Precis som hon var sugen på A, var även jag det.
Och när jag hade svarat henne att jag tyckte det var okej att ta ett glas, för det tyckte jag oxä DÅ,
Så romantiserade jag det hela.
Då tillrättavisade du mig vänligt men BESTÄMT.

Jag tog så ila vid mig, i kombination
av avsaknaden av A.
Att jag skule rensa mig fram.
Slå från underläge.

Likt en dansande ELEFANT i en glasbutik var jag.
Så jag agerade som ett barn, förövrigt oxå en kommentarjag retat mig på.

Men också den fullständigt korrekt.
Det var agerande som ett barn, men att jag skulle se det då?
-Nä, jag ville dricka sprit! Och vara omtyckt.

Som trollmorsan tydliggjorde i en tidigare
Analys, jag vill vara den som är bra och omtyckt i allas ögon.
Men det går liksom inte.

Därför utan offerkofta!

Jag ber dig ärligt om ursäkt.
Men ingen offerkofta, jag står mitt kast, tar konsekvenserna.

Det folk gör i spritens namn, hur man agerar och beter sig. Det vet vi alkolister redan men det
ursäktar inget.
Återigen FÖRLÅT!!!

/A

Dompa

För det första så förstår jag. För det andra är jag - vare sig du vill det eller ej ;-)- ganska lik dig. Jag tror att vi båda saknar lite impulskontroll...på gott och ont. Man ska inte redigera sina ord/tankar...men sen finns den där lilla biten där; Tänka till före?. Så förlåter gör jag visst, hoppas du också gör det?

Jag gillar uttrycket dansande elefant...de vanliga elefanterna i glasbutiken har jag ju hört talas om. Men en dansande...den var kul.

Jag i min tur blev sne för att du ifågasatte mitt liv. När du sa att Kina inte var en bra plan. När du
hänriktade på min mamma. Jag vet att Kina inte är en bra plan - men vi måste äta. Jag vet att min mamma stundtals var korkad - Men bara jag och min syster har rätt att säga så...tänker jag i min dumhet.

Marias "törst" kom efter det ...men förstår att min kommentar hos henne kunde spä på din ilska.

Jag hoppas verkligen att din ursäkt var ärlig. Inte bara ett medel för att bli kompis med "kungen" eftersom det är "lättare" att vara hans vän än fiende.

Har även tagit till mig det du skrev om att skriva för ofta på Forum; Om trivialiteter när det är A som ska diskuteras. Att låta andra ta plats. Så jag försöker vara en dämpad Dompa nu.

Läste även Victorias rader till Fia i din tråd. Är det så här en ny medlem ska se det? Som Fia? Ilska och surdegar? Fia var ju ovanligt modig som sa ngt...andra kanske bara hoppar ur. Ska vi riskera det? Jag tycker inte det. Så min plan (som JAG tycker och som kan vara helt jävla fel) är att du och jag kanske inte ska hänga? Vi craschar ju gång på gång. Inte trevligt för de andra på Forum.

Din ursäkt är godtagen Andreas, bevarad i min själ. Hoppas du kan göra detsamma. Nu tragglar vi vidare tycker jag /R

FylleFia

bry dig inte Dompa! Det är mitt råd att bry dig inte om vill.slutas ord. Han verkar verkligen hata dig. Det finns nog inget som du kan göra för att ändra på det. Har läst din tråd och vill.slutas. Jag tycker att du verkar mera ödmjuk och livserfaren. Vill.sluta gör ett galet intryck. Nu är du inte bara härskare utan dessutom bög.

Kram Fia

Dompa

Har ju missat Andreas inlägg som gjorde folk upprörda? Kallade han mig bög ;-). Det kan jag ta... värre saker kan jag kallats. Dessutom tycker jag ju att George Michael är en snygging. Och jag har prövat på homosex...( En gång eftersom jag är en nyfiken fan, att avfärda utan att prova ligger inte i min natur)- men det var lite omysigt tyckte jag. Läser omkring och ser att det handlar om att jag har målade tånaglar? Allvar?

Fia; jag hade gärna sett Andreas inlägg eftersom jag är emot censur i alla dess former alltid!!! Förstår att du "stod upp" för mig och att tanken var god, men snälla Fia gör inte om det i min tråd. Nu lever jag bara i ovisshet! Vad skrev Andreas? Ngn som minns och vill uppdatera? /R

vill.sluta

Dig i min mening.

Men tydligen så tog folk illa vid sig.
Jag raderade inlägget.
Vet att du inte gillar sånt.
Men som jag ser det orsakar jag bitterhet och dålig stämning här.
Sl skall det inte vara, mina inlägg misstolkas om och om igen.
Mina kommentarer osv funkar inte här.
Tog mig tre månader att förstå det. Riktigt trög och kanske dum i huvudet. Inte elak på något sätt.

Men om och om igen blir folk arga, anges, förbannade ledsna.
När det börjas prata om att ge sig iväg pga
Mig backar jag.
INGEN OFFERKOFTA slå här är det.

Jag gör mest nytta om jag sticker!
Gör styr skrämma iväg folk är inte okä

Jag läger mig i bakgrunden.
Lycka till alla, synd att det blev slhär!

Nu blir det..........
/A

Dompa

Vad fan har hänt? Jag tycker ine du ska dra dig undan...i så fall ska väl jag det med. Jag tycker vi strävar på...sen får det bi som det blir. Deal? /R

Dompa

Vad fan har hänt? Jag tycker ine du ska dra dig undan...i så fall ska väl jag det med. Jag tycker vi strävar på...sen får det bi som det blir. Deal? /R

Dompa

Riktigkt arg blir jag om Andreas känner sig utmobbad. Skriver i affekt...aldrig bra...eftersom hjärnan arbetar saktare än fingrar. Vad fan har hänt här? Vill ngn vänlig själ uppdatera mig? /R

vill.sluta

Jag ger dig en kram och ruggar i ditt hår.
Ser att du gjort dig fin för min skull, målade naglar och mascara.

Jag godtar din ursäkt, min var och är ärligt menad. Det skall du veta.
Skönt att vi är Buddies igen.
Nu när jag är och hälsar på hos dig, kanske
du kan be Rivis att hon passar barnen så
går vi ut och äter?
Du vet att jag är gift va? :-)

Friends.....
/A

Exakt så var det formulerat mitt svar på ditt efter min uppriktiga ursäkt.

Fia gick i taket, tyckte jag gjort vare av dig och kallat dig bög.
Vilket inte stämmer, min humor funkar inte här.
Det blir fel,missuppfattas osv.
Nu är jag på din linje om att INTE redigera.
Tänk vad enkelt om jag lät det stå kvar.
Men när Det var även andra som skrev att dom varit trötta och missnöjda på mig i månader kände jag att jag hör mer nytta inte här!

Såg att du skrivit när jag postar mitt avsked och bara måste få redovisa vad jag sagt.

I mina ögon INGENTING, men tydligen.....
Detta är ett återkommande problem hos mig.
Trist, riktigt trist. Jag trivs här känner att jag kan göra nytta.
Men tydligen inte då jag nu! Känner att jag hör bäst nytta någon annanstans.
Trist ja, offerkofta..... Nej!
/A

Maria42

Jag tycker ingen behöver dra sig undan, jag läste Andreas inlägg och som jag uppfattade det så skojade han om att du var utklädd lite som kvinna och att ni skulle träffas men att han ville påminna dig om att han var gift. ( Kommer inte ihåg exakt men lite så), kunde uppfattas som om du skulle vara homosexuell. Men jag tror inte det var så han menade det, det var som han skriver själv ett sätt att skoja och förbättra stämningen i och med att du godtagit hans ursäkt.

En storm i ett vattenglas skulle jag säga, ingenting att dra sig ur härifrån för.

Kram på er!

Dompa

Det var ju skoj...inget att lämna för. Vill dock tala om för Andreas och resten av er - mascara behövs inte!!! GUD gav mig långa fina kolsvarta ögonfransar! (där talade min fåfänga homosex sida lite ;-))Tack för update både Andreas och Maria. Och Andreas; Bara stanna kvar här. Du glädjer ju folk och behöver det själv. /R